Gamepower GP-650 alınır mı?

GP-650 iyi bir unite degil, hatta en basitinden gurultu filtresi bile tam gibi gorunmuyor. NTC termistoru ve MOV goremedim.

FSP'nin 750W unitesi hangisi?
 
İnceleme bulamadim ama ACRF topolojisi oldugunu gordum sitesinde.

ACRF topolojisi verimli bir topoloji, double forward ile benzerlikleri vardir. Kotu bir topoloji degil, ancak kullanilan PSU'larin gecici yanitlari ve ripple degerleri rakiplerine nazaran altta kalir genelde. Bunda da farkli bir durum oldugunu sanmam.

3 korumasi eksik, SCP yazilmamis mesela o ozellikle kotu. UVP ve OPP'nin yokluguna tamam diyebiliriz digerlerine bakinca.

12V kanal kaybinin az olmasindan minor kanallar icin DC-DC karti kullaniliyor diyebiliriz. FSP Performance serisinde DC-DC kullanilir zaten.

Baska bir bilgi cikarimi yapamadim bir yerden, GP-650 almaktan iyidir gunun sonunda, sadece SCP'nin olmamasi can sıkıcı.
 
İnceleme bulamadim ama acrf topolojisi oldugunu gordum sitesinde.

Acrf topolojisi verimli bir topoloji, double forward ile benzerlikleri vardir. Kotu bir topoloji degil, ancak kullanilan PSU'larin gecici yanitlari ve ripple degerleri rakiplerine nazaran altta kalir genelde. Bunda da farkli bir durum oldugunu sanmam.

3 korumasi eksik, scp yazilmamis mesela o ozellikle kotu. Uvp ve Opp'nin yokluguna tamam diyebiliriz digerlerine bakinca.

12v kanal kaybinin az olmasindan minor kanallar icin DC-DC karti kullaniliyor diyebiliriz. FSP performance serisinde DC-DC kullanilir zaten.

Baska bir bilgi cikarimi yapamadim bir yerden, GP-650 almaktan iyidir gunun sonunda, sadece Scp'nin olmamasi can sıkıcı.

DC MC falan diyorsun fakat hiçbir şey anlamadım attiğım PSU iyi mi değil mi onu söylersen sevinirim.
 
DC MC falan diyorsun fakat hiçbir şey anlamadım...



...attiğım PSU iyi mi değil mi onu söylersen sevinirim.

Ortalama bir unite, ne cok iyi ne de cok kotu.
 

Ortalama bir unite, ne cok iyi ne de cok kotu.

Yani hangisi daha iyi.
 

Geri
Yukarı