Gamepower GP24 mü Rampage Rm 61 mi ?

4ms ya da 1ms olması çok önemli değildir monitörün kaç ms sürede bir görüntü yansıttığını ifade ediyor bu rakam. Basit bir hesap yaparsan 1 saniye 1000ms'dir. Zaten alacağın ekran 144hz olacağı için 1 saniyede sana 144 kare görüntü verebilir en fazla bu da yaklaşık 8-9ms sürede 1 görüntü oluşacağı anlamına gelir yani alacağın monitör 4ms olsada oluşan bu görüntüleri 1ms olanla aynı şekilde yansıtabilir.
 
Markası, malzeme kalitesi gayet yeterli sebepler. Gamepower/Rampage alacaksanız, ilk problemde başınız ağrıyacak. Monitörler servisle biraz içli dışlı bileşenler; ölü piksel, panel problemi vesaire olabiliyor. Bunun sadece bugünu yok, yarını da var. 🙃
 
1 MS ile 4 MS arasındaki farkı hissetmen bile çok zor, on binler kazanan profesyonel FPS'çi değilsen 1'e gerek yok. Hocamın önerdiği monitör varken diğerlerine bakılmaz bile. Normalde Everest gibi markaları severim ama gidip de onlara 1200 lira vermem, 40 liralık mouse alırım kardeşim için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı