Gamepower GPR24C144 monitör alınır mı?

Sadece Panel önemli değil malzeme kalitesi vb. çok önemli unsurlar, Wiewsonic gibi bilindik marka varken asla '' GeYmPaYvIr '' almam.

Dostum bu monitör'ü alabilirsin.
TN panele kötü diyorlardı bir sıkıntı olmaz mı?

Sizin kullanmanız o markanın alınabilir olduğunu kanıtlamaz Çin'de marka basıp ürettik diye satan bir firmadan Monitör gibi önemli bir donanımı asla almam ama kulaklık, Mouse ve kulaklık olabilir.
Dostum ben kullanıyorum çok kaliteli marka al gibisinden bir şey söylemedim. Sadece uzun süredir oyun oynayan biri olarak ve oynadığım oyunlarda örnek olarak League Of Legens'da şampiyonluk aşamasında oynadığımı var sayarsak oynadığım oyunlara odaklanıyorum ekranda herhangi bir şekilde ölü görüntü, bulanıklaşmalar vb. şeyler olmadığı için belirtmek istedim. 1 senedir fazlasıyla oyun da oynadım dizi de izledim her şeyi yaptım ve 2-3 gün hiç kapatmadığım çok zamanlar oldu ekranda hala en ufak bir performans kaybı yaşamadım. Tabi yine de çok daha kaliteli markalar var ben aldığım zaman en uygun f/p ürünü olarak bunu bulmuştum yakın fiyata daha iyi markalar varsa onlar tercih edilebilir ama dediğim gibi sözüm meclisten dışarı hiç kullanmayanların şu marka şöyle kötü vb. diye yorum yapması yerine benim verdiğim bilgilerin daha doğru olacağını düşündüm.

1. olarak GeYmPaYvIr bir marka değildir markaymış gibi gezinen satıcıdır, Kullanmadığımı nereden çıkardınız? hepsini test etme şansım oldu mesleğim gereği ve vasat olarak görebilirsiniz haa dediğiniz gibi bütçeniz düşüktür istediğiniz özellikler onda vardır o zaman alabilirsiniz.

1. olarak GeYmPaYvIr bir marka değildir markaymış gibi gezinen satıcıdır, Kullanmadığımı nereden çıkardınız? hepsini test etme şansım oldu mesleğim gereği ve vasat olarak görebilirsiniz haa dediğiniz gibi bütçeniz düşüktür istediğiniz özellikler onda vardır o zaman alabilirsiniz.
Sözüm meclisten dışarı yazdım kullandığınızı var sayarak ancak dikkatli okumadınız sanırım, monitör de şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı dediğim gibi. Siz yaşadıysanız bilemem.

Ne kadar Rampage sevsemde, Monitör'de GamePower, Rampage ' Everest'de olabiliyor' . James Donkey gibi Marka basan firmaları önermiyorum.
En son attığım monitör'ü alın kafanız rahat olur.

Ne kadar Rampage sevsemde, Monitör'de GamePower, Rampage ' Everest'de olabiliyor' . James Donkey gibi Marka basan firmaları önermiyorum.
Tamam çok teşekkürler
Çok soru sordum kusura bakma ama bi sorum daha var o acer monitörün 4ms olması bana oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Tamam çok teşekkürler

Çok soru sordum kusura bakma ama bi sorum daha var o acer monitörün 4ms olması bana oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
Hocam sana yazacaklarımı iyi oku. Şu '' GeYmPaYvIr '' yazarak ağlayan çocuğu bırak. Ben 8 aydır bu monitörü kullanıyorum. Kendisi bir oyuncu monitörü olarak f/p (fiyat/performans)'ın babasıdır. Son derece memnunum üründen. Freesync özelliği de mevcut. Şuan'daki fiyatı dolar böyle iken bile 1400 TL civarı. Eğer bu yazımı okuyorsan, ve hala almadıysan monitör. Kesinlikle tavsiye ederim ki bu monitörü al. Gamepower piyasaya yeni yeni etkili bir giriş yapan markadır. Bende uzun araştırmalar, karşılaştırmalar sonucu bu ürünü aldım. Kapitalizm sistemle iş yapılan günümüz de üzerinde sırt MSİ yazıyor diye servet bayılman gerekmiyor bir ürüne. Ha demiyorum alınmaz. Laf söylenmez o markalara. Ama anladın sen beni. 1ms gecikme süresi vs birçok özelliği ile birlikte çok kaliteli bir ürün. Hem Samsung panelli bir ürün zaten. Samsung'a da laf söyleyecek varsa otursun ağlasın ne diyim daha :D Beni anladığını düşünüyorum. İyi günler dostum.

Tavsiye etmem. Buna bakabilirsiniz; VIEWSONIC Viewsonic VX2458-C-MHD FHD 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync Curved Gaming Monitör Fiyatı ve Özellikleri
Şu monitörlere de bakabilirsiniz;

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı