GamePower GPR27C1MS144 nasıldır?

Bütçe
1900

erdincceper

Hectopat
Merhabalar linkteki monitör nasıldır acaba? Oyun için alacağım da güzel midir? Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü.

Onun yerine şunları tavsiye ederim:

Kendim kullanıyorum. Alınmaz diyenlere bakma, fiyatına göre hiç bir eksiğini görmediğim bir monitör. Samsung panel kullanıyor. Lakin bu attığın linkte pahalı haberin olsun. 1350-145 arası bulursan alabilirsin. Başka soruların varsa da sorabilirsin bana.
İçinden bir DP kablosu bile çıkmayan ASUS, MSİ model monitörlere kıyasla bunda öyle bir sıkıntın bile yok :D

Kendim kullanıyorum. Alınmaz diyenlere bakma, fiyatına göre hiçbir eksiğini görmediğim bir monitör. Samsung panel kullanıyor. Lakin bu attığın linkte pahalı haberin olsun. 1350-145 arası bulursan alabilirsin. Başka soruların varsa da sorabilirsin bana.
İçinden bir DP kablosu bile çıkmayan ASUS, MSI model monitörlere kıyasla bunda öyle bir sıkıntın bile yok :D.

İş panelde bitmiyor. Forumda cahil olupta bilmediği konulara yazanlar türedi. Ucuz bir Samsung panel kullanıyor. Samsung iyi bir marka ama ucuz maldan hayır gelmez. Besleme kartı beş para etmez bileşenler bulunduruyor durduk yere yanar bile. Zaten marka kendisi üretmiyor sadece Çin'den gelen kötü mallara marka basıyorlar.

Linç is coming. Kullanmadan ölümüne bir ürünü kötülemek ne yazık. Bir kabloyu bile çok gören asus, msi monitörleri varken gamepower'ın bu modeline kurban olun siz.
Bu arada aynı fiyatta asus, msi, viewsonic markaları var ise tabi ki onlarda alınabilir ama bu modelin alınamayacağı anlamına gelmiyor.
İş panelde bitmiyor. Forumda cahil olupta bilmediği konulara yazanlar türedi. Ucuz bir Samsung panel kullanıyor. Samsung iyi bir marka ama ucuz maldan hayır gelmez. Besleme kartı beş para etmez bileşenler bulunduruyor durduk yere yanar bile. Zaten marka kendisi üretmiyor sadece Çin'den gelen kötü mallara marka basıyorlar.
Ne kadar rahat konuşuyorsun böyle hocam :) Kartını bile yaktın ürünün durduk yere. 1 yıldır kullanıyorum ben. Çevremde de kullananlar var. Marka olarak genelleme yaparak övmüyorum tabiki Gamepower'ı öyle anlaşılmasın ama sağlam modele de sağlam demek gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı