O kadar kötü değil, abartılıyor. Tercih edilir demiyorum, açtığınız gibi patlar gibi bir durum söz konusu değil.Hocam çok kötü bir markamı yani eğer öyle ise sistemi şimdiden kapatıp alana kadar kullanmayacağım, gerçekten korkuyorum.
O kadar kötü değil, abartılıyor. Tercih edilir demiyorum, açtığınız gibi patlar gibi bir durum söz konusu değil.Hocam çok kötü bir markamı yani eğer öyle ise sistemi şimdiden kapatıp alana kadar kullanmayacağım, gerçekten korkuyorum.
Tam modelini söyler misin?
GP500 ise iş görür yine. Değiştirmen en sağlıklısı ama.

High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com

XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O kadar kötü değil, abartılıyor. Tercih edilir demiyorum, açtığınız gibi patlar gibi bir durum söz konusu değil.
Yine iş görür, tam sistemin nedir?GP-650.
Yine iş görür, tam sistemin nedir?
1650S üstü takılmamalı yine de.
Bu arada burada çok komik (!) Olan bomba şakalarına aldırış etme. Bomba değil PSU, sadece iç malzeme kalitesi olarak fiyatını hak etmemekte.
Bakın, burada tier D.
PSU seviye listesi
A seviye PSU'lar-En uç seviye sistemler için -Corsair HX serisi -Corsair AX serisi -RMX serisi -GF1 serisi -Core Reactor Serisi -Corsair AXİ serisi -Rog Strix serisi -Fractal Design ION A- seviye PSU'lar-A seviyenin bir düşüğü, B seviye olacak kadar kötü de değil A olacak kadar iyi de değil...www.technopat.net
Bak benim güzel kardeşim;
Rica ederim. İş görür, şahsen sorun çıkartmaya başlayıncaya kadar değiştirmezdim. C4 esprilerine kulak asma. Eğer konuştuğumuz PSU Platoon falan olsaydı direkt çöpe at derdim ancak bu Tier D.RX 580. İlgin için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.