Güç kaynağı değiştirilmeli mi?

Arkadaşlar internet sitesinde paketi açılmış ürünleri iade almıyoruz ibaresi var. Böyle bir şey yapmaları mümkün müdür?

Yani şu kutuyu ve içeriğini kime göstersaniz siz haklı çıkarsınız 5 senelik PSU var onu kutulasam şundan daha iyi kutularım. Her yeri ayrı falso.
Öyle valla hocam, mutlaka sıkıntı çıkaracaklar, ben iadeyi kabul edeceklerini düşünmüyorum. 900 TL için hakem heyetiyle vesaire falan da uğraşmak istemiyorum 3 ayda sonuçlanıyor zaten bilmiyorum ne yapacağım.

Öyle vallahi hocam, mutlaka sıkıntı çıkaracaklar, ben iadeyi kabul edeceklerini düşünmüyorum. 900 TL için hakem heyetiyle vesaire falan da uğraşmak istemiyorum 3 ayda sonuçlanıyor zaten bilmiyorum ne yapacağım.

Siz yine de geri yollayın böyle geldi diye biraz da tehdivari konuşun belki alırlar.

Hocam güç kaynaklarındaki kabloların kelepçeli olması normal mi? Bu PSU'yu hiçbir şekilde yabancı kaynakların inceleme videosu veya yazısında, Reddit'te vesaire bulamadım. Ya kullanılmış ya replika olduğunu düşünüyorum.
Normal hocam neredeyse tüm markaların giriş seviyesi kablo çorabı olmayan ürünleri bu şekilde gelir sizinkinin kilitli poşeti falan yok belki iade ürünüdür belkide kontrol edilmiştir ama sağlam çalışır durumdaysa önemli değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Normal hocam neredeyse tüm markaların giriş seviyesi kablo çorabı olmayan ürünleri bu şekilde gelir sizinkinin kilitli poşeti falan yok belki iade ürünüdür belkide kontrol edilmiştir ama sağlam çalışır durumdaysa önemli değil.

Öyle şey olur mu hocam 13.000 TL'lik sistemi emanet edilir mi? Ayrıca bu iade ürünü olsa bile firmanın bu ürünü bu şekilde kabul edeceğini düşünmüyorum, adam akıllı poşet yok ve kilitli bir şekilde bence iade almazlar. Zaten iade konusunda sert bir firmaya benziyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı