Yakşalık 1 saat önce aldım. Sabah Kargoya verilecek. Bir denerim şansımı ama GamePower markası Fiyat Performans marka olarak geçiyor.Eğer ürünü açmadıysanız değiştirin.
Sırf 360 MM alacağım diye kalitesiz ve ne olduğu belli olmayan şeylerden almayın yani uzun lafın kısası ucuz etin yahnisi yenmez.
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 Sıvı İşlemci Soğutucu MLW-D24M-A20PW-R1 - Nanokatalog
Peki Cooler master ile değiştirmem gerekir mi?Pek kaliteli bir marka değil GamePower. O 240mm soğutucuyu önermem bu arada. Gerçek bir sıvı soğutma istiyorsanız paraya kıyıp en az 280mm alacaksınız. En azından yeni çıkan 240mm soğutucular bir nebze alınabilir. 240mm sıvı soğutucular yerine üst seviye bir hava soğutma almak çok daha iyidir. 280mm sıvı soğutucular ile performansları hemen hemen eşit.
Neden önermiyorsunuz ? Markası Cooler Master.Pek kaliteli bir marka değil. O 240mm soğutucuyu önermem bu arada. Gerçek bir sıvı soğutma istiyorsanız paraya kıyıp en az 280mm alacaksınız. En azından yeni çıkan 240mm soğutucular bir nebze alınabilir. 240mm sıvı soğutucular yerine üst seviye bir hava soğutma almak çok daha iyidir. 280mm sıvı soğutucular ile performansları hemen hemen eşit.
Dediğim gibi iade edip önerdiğim soğutucuyu alabilirsiniz daha çok performans verecektir.Yakşalık 1 saat önce aldım. Sabah Kargoya verilecek. Bir denerim şansımı ama GamePower markası Fiyat Performans marka olarak geçiyor.
Ben 120 MM versiyonunu kullanıyorum.Sıvı soğutmalarla pek ilgilenmem, hava soğutmalarla ilgilenirim. @CJack60 yardımcı olur. Genel olarak 240mm soğutucuları önermiyorum sadece.
Olay Cooler Master olup olmaması değil. Üstte ne yazdım tekrar okuyun. Olayı genele vuruyorum yani. Kullandığınız işlemci neydi? Ryzen 3 1200 falansa normal iyi olması.
Nanokatolog sitesi uygun fiyattan satış yapıyor.Tamam onu okumuştum zaten. Ben genel olarak 120mm ve 240mm soğutucuları direkt önermiyorum. 280mm ve 360mm soğutucuları bütçe varsa öneririm. Bu arada o modelin fiyatı piyasaya göre iyi. Yani çok bakmadım ama 240mm soğutucular muhtemelen 600 TL civarlarındadır en az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.