GamePower Iceberg 360 Nasıldır?

İhtiyacım yok hatta o kadar yok ki nasıl nereye takılır onu bile bilmiyorum aldırtmayın bana şimdi ucuz ucuz deyip.

Pek kaliteli bir marka değil GamePower. O 240mm soğutucuyu önermem bu arada. Gerçek bir sıvı soğutma istiyorsanız paraya kıyıp en az 280mm alacaksınız. En azından yeni çıkan 240mm soğutucular bir nebze alınabilir. 240mm sıvı soğutucular yerine üst seviye bir hava soğutma almak çok daha iyidir. 280mm sıvı soğutucular ile performansları hemen hemen eşit.

Pek kaliteli bir marka değil GamePower. O 240mm soğutucuyu önermem bu arada. Gerçek bir sıvı soğutma istiyorsanız paraya kıyıp en az 280mm alacaksınız. En azından yeni çıkan 240mm soğutucular bir nebze alınabilir. 240mm sıvı soğutucular yerine üst seviye bir hava soğutma almak çok daha iyidir. 280mm sıvı soğutucular ile performansları hemen hemen eşit.
Peki Cooler master ile değiştirmem gerekir mi?

Pek kaliteli bir marka değil. O 240mm soğutucuyu önermem bu arada. Gerçek bir sıvı soğutma istiyorsanız paraya kıyıp en az 280mm alacaksınız. En azından yeni çıkan 240mm soğutucular bir nebze alınabilir. 240mm sıvı soğutucular yerine üst seviye bir hava soğutma almak çok daha iyidir. 280mm sıvı soğutucular ile performansları hemen hemen eşit.
Neden önermiyorsunuz ? Markası Cooler Master.
Borular allaha emanet gibi duruyor ama değil şu an bende 120 MM versiyonu var soğutma performansı çok iyi.
Yakşalık 1 saat önce aldım. Sabah Kargoya verilecek. Bir denerim şansımı ama GamePower markası Fiyat Performans marka olarak geçiyor.
Dediğim gibi iade edip önerdiğim soğutucuyu alabilirsiniz daha çok performans verecektir.

Sıvı soğutmalarla pek ilgilenmem, hava soğutmalarla ilgilenirim. @CJack60 yardımcı olur. Genel olarak 240mm soğutucuları önermiyorum sadece.

Olay Cooler Master olup olmaması değil. Üstte ne yazdım tekrar okuyun. Olayı genele vuruyorum yani. Kullandığınız işlemci neydi? Ryzen 3 1200 falansa normal iyi olması.

Sıvı soğutmalarla pek ilgilenmem, hava soğutmalarla ilgilenirim. @CJack60 yardımcı olur. Genel olarak 240mm soğutucuları önermiyorum sadece.

Olay Cooler Master olup olmaması değil. Üstte ne yazdım tekrar okuyun. Olayı genele vuruyorum yani. Kullandığınız işlemci neydi? Ryzen 3 1200 falansa normal iyi olması.
Ben 120 MM versiyonunu kullanıyorum.

Tamam onu okumuştum zaten. Ben genel olarak 120mm ve 240mm soğutucuları direkt önermiyorum. 280mm ve 360mm soğutucuları bütçe varsa öneririm. Bu arada o modelin fiyatı piyasaya göre iyi. Yani çok bakmadım ama 240mm soğutucular muhtemelen 600 TL civarlarındadır en az.
Nanokatolog sitesi uygun fiyattan satış yapıyor.
Diğer sitelerde 700 TL civarı.
Bu arada şu anda Nanokatologda 120 MM fiyatı 400 TL civarı ben yaklaşık 1 ay önce 320 TL'ye almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı