Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 19 Eylül 2018 #21 Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte.
Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte.
KranosChara Kilopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 566 Makaleler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2018 #22 Oreki dedi: Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte. Genişletmek için tıkla... Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı.
Oreki dedi: Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte. Genişletmek için tıkla... Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 19 Eylül 2018 #23 Oreki dedi: Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte. Genişletmek için tıkla... Onu bile veremeyecektir.
Oreki dedi: Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor. Marka pek kaliteli değil ama işte. Genişletmek için tıkla... Onu bile veremeyecektir.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 19 Eylül 2018 #24 Bakalım göreceğiz. Tahmin elbette bunlar.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 19 Eylül 2018 #25 KranosChara dedi: Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın. Hem garanti olsun hem destek olsun ileride sıkıntı çekmezsiniz. Ömür olarakta tabii.
KranosChara dedi: Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın. Hem garanti olsun hem destek olsun ileride sıkıntı çekmezsiniz. Ömür olarakta tabii.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 19 Eylül 2018 #26 Sıvı soğutmalarla çok ilgilenmediğimden yorum yapmıyorum iade edin veya etmeyin diye. Arkadaşlar yardımcı olur. Ama o fiyat normal değil bunu söyleyeyim.
Sıvı soğutmalarla çok ilgilenmediğimden yorum yapmıyorum iade edin veya etmeyin diye. Arkadaşlar yardımcı olur. Ama o fiyat normal değil bunu söyleyeyim.
KranosChara Kilopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 566 Makaleler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2018 #27 Silinen üye dedi: Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın. Hem garanti olsun hem destek olsun ileride sıkıntı çekmezsiniz. Ömür olarakta tabii. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim iadeyi. Spariş gelirse beğenmeyip iade etme hakkımda var.
Silinen üye dedi: Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın. Hem garanti olsun hem destek olsun ileride sıkıntı çekmezsiniz. Ömür olarakta tabii. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim iadeyi. Spariş gelirse beğenmeyip iade etme hakkımda var.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 19 Eylül 2018 #28 Bir kullanıcımızı daha parasıyla rezil etmekten kurtardık. Sonuçları paylaşmayı unutmayın.
KranosChara Kilopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 566 Makaleler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2018 #29 Silinen üye dedi: Bir kullanıcımızı daha parasıyla rezil etmekten kurtardık. Sonuçları paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var.
Silinen üye dedi: Bir kullanıcımızı daha parasıyla rezil etmekten kurtardık. Sonuçları paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 19 Eylül 2018 #30 KranosChara dedi: Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var. Genişletmek için tıkla... Açarsanız iade edilmiyor maalesef. bu arada bkz:I7 7700K Gamepower Iceberg 240 ile 95 Derece Sorunu
KranosChara dedi: Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var. Genişletmek için tıkla... Açarsanız iade edilmiyor maalesef. bu arada bkz:I7 7700K Gamepower Iceberg 240 ile 95 Derece Sorunu