Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor.
Marka pek kaliteli değil ama işte.
Marka pek kaliteli değil ama işte.
Marka pek kaliteli değil ama işte.Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı.Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor.Marka pek kaliteli değil ama işte.
Onu bile veremeyecektir.Anladım. O 360mm soğutucu muhtemelen 240mm performansını anca verecek. Aslında yine aynı hesaba denk geliyor.Marka pek kaliteli değil ama işte.
Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın.Aslında benim aldığım modelin 240mm lik incelemesi var CM'nin o modeline neredesye denk geldiğini sçylüyorlardı.
Deneyeceğim iadeyi. Spariş gelirse beğenmeyip iade etme hakkımda var.Size tavsiyem almışken neyin ne olduğu belli olan bir marka alın.
Hem garanti olsun hem destek olsun ileride sıkıntı çekmezsiniz. Ömür olarakta tabii.
Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var.Bir kullanıcımızı daha parasıyla rezil etmekten kurtardık.
Sonuçları paylaşmayı unutmayın.
Açarsanız iade edilmiyor maalesef.Teşekkür ederim. Cuma günü elimde olur beğenmezsem iade edeceğim 2 haftalık iade sürecim var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.