Gamepower Iceberg 360mm mi NZXT X72 mi?

Ryzen 7 2700X kullandığınızı varsayarak söylüyorum sıvı soğutma o işlemci için lüks. Dark Rock Pro 4 gibi bir hava soğutucu fazlasıyla yeterli. NZXT X72 ile merdiven altı Çin markasını karşılaştırmayın, almayın ve abonelerini yanlış yönlendiren kanalın videolarını izlemeyin bence. Ayrıca X72 yani 3 fanlıya da gerek yok çift fanlı olan X62 yeterli.
 
Custom soğutma yapmak için ciddi derecede bilgi gerekiyor bence. Yoksa yanlış bir durumda direk çöp olabiliyor sistem. Custom soğutmaya bulaşmayın. Ekran kartlarının piyasasında zaten bilinen markalarda ısınma sorunu aman aman yok.
 
Benim sistem Ryzen 2700x anakart x470 wrait sogutucusu var ekran kartı ve 1070 kasanın havalandırmasıda iyi degil
Adata xpg d80 sıvı sogutmalı Ram e sıvı sogutmalı baglama gibi bi imkan yokmu?
 
Açık devre soğutma olayına girecek kişi bunu bir başkasına yaptıracaksa sistemin sıvı yenileme, bakım zamanı geldiğinde yine bir başkasına muhtaç kalacaktır. Bu işe kalkışan kişi elini korkak alıştırmayan, öğrenmeye müsait kişiler olmalıdır. Şahsen kendim bu konuda az çok bilgi sahibi olsam da pratikte bilgisiz olduğumdan uzak duruyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı