GamePower, James Donkey vb. Markalar Neden Kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu markaların güzel ürünleri de oluyor olmuyor değil fakat ben yinede önermem bu markaları. Almışken bir kere alın düzgün markaları alın. 7 ay önce James Donkey 711 aldım ve 1 ay sonra sattım. Bu kadar konforsuz dandik bir kulaklık görmedim.

Ömürleri çok uzun olmaz. Ne kadar dikkat etsen de olmadık sorunlar çıkarabilirler. Tercihin tamamen bütçe ile alakalı. Eğer bütçen 100₺ ise 200₺'lik ürün önerilmesi manasızdır.

Ancak şöyle bir durum var ki, teknolojik ürün alırken acele edilmemeli. Örneğin 1 ayda 100₺ biriktirmişsindir. Bekle 2 hafta daha 150₺ olan daha dayanıklı olanı al. Daha uzun süre kullanabileceğin daha dayanıklı ve performanslı ürünlere bakmalısın. Yine de dedikleri gibi teknoloji şans işi. İyi diye aldığın da bozulabilir, kötü diye aldığın ömürlük de olabilir..

Bu nasıl sizce?

Ele oturduktan sonra çok önemli değil derdim ama Aorus M2 yanında sensör olarak geri kalıyor bütçe attıramıyorsan alınabilir.

Ben burada fazla eleştirildiğini düşünüyorum. 3 yıldır mause'unu kullanıyorum sorun yok. 2017 yılında Xiaomi telefon da almıştım o zamanlarda çok eleştiren vardı o da taş gibi çıktı.

Gamepower James Donkey gibi markalar kötü değil. Tartışmak isteyen de varsa tartışalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Şahin Başaran çok haklısınız (!) Size yardımcı olması için Çin'den doktor getirelim, Çin malını bu kadar benimsemeniz şaşırttı. Wuhan kırmızı alarm.
Arkadaşım çin malı bahanen her şey çinde üretiliyor logitech razer stelseries samsung apple tahmin edemiyeceğin kadar ürün çinde üretiliyor doktor tedavisinede ihtiyacım yok.

@Şahin Başaran PSU olarak Quenn gibi kıytırık markaları alıp marka basıyorlar özellikle Evereset ve Frisby.

Ekipman konusunda aynı paraya alınacak daha kaliteli bir ürün varsa bunları neden tercih edelim?

@Şahin Başaran PSU olarak Quenn gibi kıytırık markaları alıp marka basıyorlar özellikle Evereset ve Frisby.

Ekipman konusunda aynı paraya alınacak daha kaliteli bir ürün varsa bunları neden tercih edelim?
Kalitesiz ürünleri var bende bunu inkar etmiyorum aynı paraya alınacak ürün varsa alın ama aynı paraya rampage ürün daha iyi ise neden logitech alayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…