Gamepower Jin 7.1 Virtual etkinleştirme

• Konuyu başlatan Quadra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 9.489

Quadra

Hectopat
Merhaba dün aldığım Gamepower Jin modelinde 7.1 Virtual Surround özelliği bulunuyor. Bu özellik acaba kendiliğinden aktif midir yoksa benim başka bir şekilde etkinleştirmem mi lazım? (Tek USB ile geldi.) Aynı zamanda yazılım bulunabilir mi?

Hocam yazılımı mediafire'den indirdim ve trojan yedim SAKIN indirmeyin hayatım kaydı az önce
Mediafire'ye yükledim dosyayı; LİNK
VirüsTotal (.RAR böyle taratılmaz ama hiç yoktan iyidir.)
Hocam yazılımı mediafire'den (buradan) indirdim ve trojan yedim SAKIN indirmeyin hayatım kaydı az önce

Hocam yazılımı mediafire'den indirdim ve trojan yedim SAKIN indirmeyin hayatım kaydı az önce

Hocam yazılımı mediafire'den (buradan) indirdim ve trojan yedim SAKIN indirmeyin hayatım kaydı az önce
Emin misiniz hocam? Servise direkt üstteki linki yükledim.
Ayrıca aktif kullanıyorum;
dsfgsdfwewer.PNG
1721909587792.png

Kurulduktan sonraki exe'yi de tarattım;

Son düzenleme:
Kesinlikle eminim, yükleyip açtığımda bir sorun yoktu kulaklığı görmüyordu windows sonradan görmeye bile başladı. Ama kulaklığın 7.1 özelliği yokmuş iade edecektim o yüzden denetim masasından tam kaldırmaya başladım trojan olarak buldu ve iş dosyalarımı kaybettim. İsterseniz settings yedeğini alıp denetim masasından siz de kaldırmayı deneyin bi :D

Kesinlikle eminim, yükleyip açtığımda bir sorun yoktu kulaklığı görmüyordu Windows sonradan görmeye bile başladı. Ama kulaklığın 7.1 özelliği yokmuş iade edecektim o yüzden Denetim Masası'ndan tam kaldırmaya başladım trojan olarak buldu ve iş dosyalarımı kaybettim. İsterseniz settings yedeğini alıp Denetim Masası'ndan siz de kaldırmayı deneyin bir :D

İnsanların isimlerini karalama herhangi bir sorun yok dostum klasördeki uninstal dosyayı ile kaldırılabiliyor boşa adamı suçlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı