Gamepower Jin alınır mı?

• Konuyu başlatan aliak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 7.282
Kullandığım kulaklığı önerdim. Daha önce çevremde bir arkadaşım aldı 1,5 senedir kullanıyor onun tavsiyesiyle almıştım gayette memnunum.

Sen sorun yaşamadın diye kronik sorunlu olmadığını söyleyemezsin. Mesela JBL Tune 500BT kullanıyorum kronik sorunlu ama bende sorun yaşamadım diye kronik sorunlu değil diyeyim.

Sen sorun yaşamadın diye kronik sorunlu olmadığını söyleyemezsin. Mesela JBL Tune 500BT kullanıyorum kronik sorunlu ama bende sorun yaşamadım diye kronik sorunlu değil diyeyim.

Haklı yorum.

Üzgün atan arkadaşlar etrafta Gamepower'dan şikayetçi olanları görüp kullanmadan ön yargı ile yaklaşan arkadaşlar sanırım.
Kullanmaya gerek yok kullananları görüyoruz zaten:

Hadi diyelim model iyi ama iyi olsa bile Gamepower’ın satış sonrası desteği iyi değil olsası bir sorunda ne yapacak?

Kardeşim ben kronik sorunla ilgili bir şey söyledim mi?

E o zaman niye önerdin?
Bunu kendim kullanıyorum çok iyi her şeyinden memnunum.

Bu kulaklığı rahatlıkla alabilirsin.

Kullanmaya gerek yok kullananları görüyoruz zaten:

Hadi diyelim model iyi ama iyi olsa bile Gamepower’ın satış sonrası desteği iyi değil olsası bir sorunda ne yapacak?
Bu yaptığını bende her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim baya mantıklı her kulaklık sorunsuz gamepower sorunlu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı