Gamepower Jin alınır mı?

• Konuyu başlatan aliak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 7.162
Bu dediğin şey her marka ve her ürün için geçerli kendinizle çelişiyorsunuz neyse siz haklısınız.

Farklı siteler de ürün yorumlarına basktım begenmedim diyen adam yok bu arada fiyatım 220 TL kadar bir de driverlerini Gamepower yerine başka yerden yapmamı söyleyen insanlar oldu alır isem kendi driveri kötü falan diyorlar ses gitme meselesi acaba onla alakalı olabilir mi?

Farklı siteler de ürün yorumlarına basktım begenmedim diyen adam yok bu arada fiyatım 220 TL kadar bir de driverlerini Gamepower yerine başka yerden yapmamı söyleyen insanlar oldu alır isem kendi driveri kötü falan diyorlar ses gitme meselesi acaba onla alakalı olabilir mi?
Ben kulaklık gelir gelmez taktım kullanıyorum sorunsuz, herhangi bir driver kurmadım kulaklıkla ilgili.

Ben kulaklık gelir gelmez taktım kullanıyorum sorunsuz, herhangi bir driver kurmadım kulaklıkla ilgili.

Abi kulaklıgı kulanmayan herkessundan duydum bundan duydum demiş ben kulanan var mı die sordum direk markaları kötülenmiş teknoloji şans işidir şikayet vardaki insan kadar ürünü öven de var size sordum cevaplar için teşekkürler satın alma kararı aldım yorumumu daha sonra belirtcem.

Abi kulaklıgı kulanmayan herkessundan duydum bundan duydum demiş ben kulanan var mı die sordum direk markaları kötülenmiş teknoloji şans işidir şikayet vardaki insan kadar ürünü öven de var size sordum cevaplar için teşekkürler satın alma kararı aldım yorumumu daha sonra belirtcem.

Reis al sorunu yaşa. 10 adama değil 1 adama bakıyorsun. Kendim de kullanıyorum ve gerçekten kötü ve kalitesiz ürünler. İptal edebilir isen et.

Gencler merhaba 1 haftalık bir kulanım sürecinden sonra acıklam yapmak için geldim aldıgım da dip ses oldunu bilerek aldım ama hep olmadınıu en yüksek ayarda dinlemezsen de hiç olmadını söylerim bu yönden eksi ama deri tarzı kulaklık kenarları dıs sesi güzel kesmesi ısıklandırma ve rahatlık aşırı iyi geldi oyunlarda kulanıyorum gayet hosuma gitti 7.1'in hakkınıu veriyor bn ce ben 1 haftalık düşüncemi söylersem öneririrm ama uzun kulanımda ne olur bilemem ben biraz malına bakmayan tip biriyim bana dayanırsa iydir die düşünüyor ve öneriyorum marka ne kadar hatalı olsa da kulaklık güzel.

Gencler merhaba 1 haftalık bir kulanım sürecinden sonra acıklam yapmak için geldim aldıgım da dip ses oldunu bilerek aldım ama hep olmadınıu en yüksek ayarda dinlemezsen de hiç olmadını söylerim bu yönden eksi ama deri tarzı kulaklık kenarları dıs sesi güzel kesmesi ısıklandırma ve rahatlık aşırı iyi geldi oyunlarda kulanıyorum gayet hosuma gitti 7.1'in hakkınıu veriyor bn ce ben 1 haftalık düşüncemi söylersem öneririrm ama uzun kulanımda ne olur bilemem ben biraz malına bakmayan tip biriyim bana dayanırsa iydir die düşünüyor ve öneriyorum marka ne kadar hatalı olsa da kulaklık güzel.

Merhaba dostum nasıl hala memnun musun üründen? Ben de almayı düşünüyorum da kullanmadan yorum yapan çok kişi var. Dipses nasıl tam olarak rahatsız ediyor mu? Ve başka hoşuna giden veya hoşuna gitmeyen özellikleri neler? Bunları belirtirsen sevinirim.

Merhaba biraz gec baktımm ama işine yarar umarım yazdıklarım aldım 1 aya yakın süre gecti kulaklıgın kafa bandı falan olsun aşırı rahat ve kulagını uzun kulanımda agrıtmıyor bunu 12 ila 1 saat PC başında oturdugum için gayet rahat söyleye biliyorum kulaklıgın deri tarz yapısı dandik degil aşırı güzel ve yumusak ısıklandırma sistemini kulanmıyorum pek kapalı duruyor ama gayet güzel ısıklandırması var eq modları ile falan da gayet güzel ayarlama yapıyorsun dip sese gelince bn dipses duymuyorum cünkü aşırı ses kulagımı agrıtıyor ve sesi düşükte kulanıyorum kulaklıgın sesini hafif kısıp PC fullersen dipses kalmıyor gayet güzel dipses olmasa daha iydi ama gizleye biliyorsun kablosu cok güzel uzun tarz rahat kulanıyorum fakat cok birleşiyor kıvrılıyor ayarlamaktan sıkıldım onu biraz dicegim bu kadar merak ettigin olursa cevaplarım yine.

Merhaba biraz gec baktımm ama işine yarar umarım yazdıklarım aldım 1 aya yakın süre gecti kulaklıgın kafa bandı falan olsun aşırı rahat ve kulagını uzun kulanımda agrıtmıyor bunu 12 ila 1 saat PC başında oturdugum için gayet rahat söyleye biliyorum kulaklıgın deri tarz yapısı dandik degil aşırı güzel ve yumusak ısıklandırma sistemini kulanmıyorum pek kapalı duruyor ama gayet güzel ısıklandırması var EQ modları ile falan da gayet güzel ayarlama yapıyorsun dip sese gelince bn dipses duymuyorum cünkü aşırı ses kulagımı agrıtıyor ve sesi düşükte kulanıyorum kulaklıgın sesini hafif kısıp PC fullersen dipses kalmıyor gayet güzel dipses olmasa daha iydi ama gizleye biliyorsun kablosu cok güzel uzun tarz rahat kulanıyorum fakat cok birleşiyor kıvrılıyor ayarlamaktan sıkıldım onu biraz dicegim bu kadar merak ettigin olursa cevaplarım yine.

Çok teşekkürler detaylı olarak yazmışsın ben de 3 gündür kullanıyorum. Şimdilik gayet memnunum. Benim bayağı hoşuma gitti eğer erken arıza yapmazsa kesinlikle performasına göre fiyatı çok iyi. Mikrofonun kalitesi olsun. Ses kalitesi olsun. Kablosunun kalınlığı falan her şeyiyle fiyatının üstünde bir performans veriyor. Sadece dipses sorunu var ama bende herhalde fazla yok ya da ben rahatsız olmuyorum. Zaten sesi fulleyip kullanamayacağıma göre dipses pek de ilgilendirmiyor. Ama dipses bahsedildiği gibi çok fazla değil eğer çok takıntılı değilseniz rahatsız etmez.

30 liralık kulaklık kullanıyordum yıprandığı için değiştireyim deyip bu modeli alayım dedim, ses kalitesini 30 liralık kulaklıktan daha kötü buldum maalesef. Ama ergonomik olarak beğendim, sanırım iade edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı