Kullandığım kulaklığı önerdim. Daha önce çevremde bir arkadaşım aldı 1,5 senedir kullanıyor onun tavsiyesiyle almıştım gayette memnunum.
Sen sorun yaşamadın diye kronik sorunlu olmadığını söyleyemezsin. Mesela JBL Tune 500BT kullanıyorum kronik sorunlu ama bende sorun yaşamadım diye kronik sorunlu değil diyeyim.
Kardeşim ben kronik sorunla ilgili bir şey söyledim mi?Sen sorun yaşamadın diye kronik sorunlu olmadığını söyleyemezsin. Mesela JBL Tune 500BT kullanıyorum kronik sorunlu ama bende sorun yaşamadım diye kronik sorunlu değil diyeyim.
Bu dediğin şey her marka ve her ürün için geçerli kendinizle çelişiyorsunuz neyse siz haklısınız.
Kardeşim ben kronik sorunla ilgili bir şey söyledim mi?
Kullanmaya gerek yok kullananları görüyoruz zaten:Üzgün atan arkadaşlar etrafta Gamepower'dan şikayetçi olanları görüp kullanmadan ön yargı ile yaklaşan arkadaşlar sanırım.
Kardeşim ben kronik sorunla ilgili bir şey söyledim mi?
Bunu kendim kullanıyorum çok iyi her şeyinden memnunum.
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu yaptığını bende her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim baya mantıklı her kulaklık sorunsuz gamepower sorunluKullanmaya gerek yok kullananları görüyoruz zaten:
Gamepower Kulaklık dip ses alıyor
Merhaba dostlar, ben Gamepower'ın luna isimli Gaming kulaklıgını kullanıyorum ama kulaklık ne yapsam internetten de baktım. birçok çözüme fakat bir türlü dip sesi kesemiyorum, dip ses gitmiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.www.technopat.net
Gamepower MEI RGB 7.1 mikrofon sorunu
Merhaba. Gamepower MEI RGB 7.1 kulaklığa sahibim. Mikrofon sesi algılaması bazen çok iyi oluyor ama bazen bilgisayarı yeniden başlattığımda birden algılaması neredeyse yok. Programından sesi 100'e çekiyorum (normalde 94'de kullanıyorum) ama mikrofon gene sesi algılamıyor. PC'ye ne kadar restart...forum.donanimarsivi.com
Gamepower - Şikayetvar
Gamepower şikayet, iletişim, Gamepower yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gamepower için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com
Gamepower MEI RGB 7.1 mikrofon sorunu
Merhaba. Gamepower MEI RGB 7.1 kulaklığa sahibim. Mikrofon sesi algılaması bazen çok iyi oluyor ama bazen bazı oyunlara girdiğimde birden algılaması neredeyse yok oyundan çıkıyorum ve programından sesi 100'e çekiyorum (normalde 94'de kullanıyorum) ama mikrofon gene sesi algılamıyor. PC'ye ne...www.technopat.net
Hadi diyelim model iyi ama iyi olsa bile Gamepower’ın satış sonrası desteği iyi değil olsası bir sorunda ne yapacak?
Bu yaptığını bende her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim bayağı mantıklı her kulaklık sorunsuz Gamepower sorunlu
Bu yaptığını bende her markanın şikayet var kısmından link alıp atabilirim bayağı mantıklı her kulaklık sorunsuz Gamepower sorunlu.