Çözüldü Gamepower Jin mikrofonu kapatıldığı halde kendi kendine açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emin Tecirli

Decapat
Gamepower Jin model kulaklığımı kullanırken, mikrofonu üzerindeki kumandadan kapatmama rağmen kendi kendine tekrar açılıyor. Format atmadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum, ancak format attıktan sonra bu problem ortaya çıktı. Farklı USB portlarında ve başka cihazlarda denememe rağmen sorun devam ediyor. Sürücüleri de güncelledim ancak problem çözülmedi.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba bende bilgisayara format attıktan sonra, Gamepower Jin kulaklık ile aynı sorunu yaşamaya başladım. Sorunun kaynağını Microsoft'un orijinal web sitesinde buldum. "Windows 11 24H2 ana sürüm güncellemesinden kaynaklandığı söyleniyor"

Merhaba bende bilgisayara format attıktan sonra, Gamepower Jin kulaklık ile aynı sorunu yaşamaya başladım. Sorunun kaynağını Microsoft'un orijinal web sitesinde buldum. "Windows 11 24H2 ana sürüm güncellemesinden kaynaklandığı söyleniyor"

Çözüm

Anladım reis mecburen güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı