Gamepower kaze T10 24″ 200Hz 0.5ms alınır mı?

Forumda alınmaz deniyorsa dinleyin. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. Alınca anlıyorsunuz zaten ne demek istediklerini. Excalibur 200Hz 1ms kullanıyorum. 2el alırken verdi adam. VA panel. Berbat bir görüntü kalitesi. Bir de absürt piyasa fiyatı var. Bedava verseler almayın.
va panel ile fast ips mi kıyaslıyorsunuz hocam?

Bu fiyata 200Hz Fast IPS bulun alayım.

birkaç model daha buldum internette ama hem daha sıkıntılı markalar hemde hepsi 1ms, 4200 TL'ye fast ips, 0,5ms + 200hz monitör alıyorsun daha ne beklentileriniz var acaba?

Son düzenleme:
va panel ile fast ips mi kıyaslıyorsunuz hocam?

Bu fiyata 200Hz Fast IPS bulun alayım.

birkaç model daha buldum internette ama hem daha sıkıntılı markalar hemde hepsi 1ms, 4200 TL'ye fast ips, 0,5ms + 200hz monitör alıyorsun daha ne beklentileriniz var acaba?
1 yıldır Gamepower Bull t10 kullaniyorum ve memnunum. İkinci monitör olarak konu başlığındaki monitörü almayı düşünüyorum.

1 yıldır Gamepower Bull t10 kullaniyorum ve memnunum. İkinci monitör olarak konu başlığındaki monitörü almayı düşünüyorum.
Hocam selamlar, ACER marka kullanıyordum fakat sağ üst köşede ekran rengine göre zıt renk veren bir çizgi oluştu ve başlıktaki monitörümün 27 inch olanını (T20) satın almayı planlıyorum. Şuana kadar elindeki Gamepower ürünündeki 1 yıllık deneyim nasıldır?

4300 değil de 5500 TL'ye ikinci el 240 Hz AOC monitör kullanıyorum şu an. İkinci el olması sorun teşkil etmiyor kutusu, garantisi olan, aldıktan sonra kullanıcının hevesi geçtiği için satılan ürünlerden aldım sadece.

Söylediğiniz markalar parçaları ucuz kullanıp sadece o değerler ile kullanıcıyı kandırarak dandik ürün satıyorlar. Düşmeyin. İkinci el alırım Gamepower almam.

Hocam selamlar, ACER marka kullanıyordum fakat sağ üst köşede ekran rengine göre zıt renk veren bir çizgi oluştu ve başlıktaki monitörümün 27 inch olanını (T20) satın almayı planlıyorum. Şuana kadar elindeki Gamepower ürünündeki 1 yıllık deneyim nasıldır?
Yaklaşık 3 haftadır kaze t10 kullanıyorum renkler güzel. 200 hz native olarak geliyor. Hoperlörü baya kötü o yüzden kullanmıyorum. Ölü piksel çıkmadı. Bull t10 al gelirsem de renkler yine başarılı bir sorun yaşamadım.

Söylediğiniz markalar parçaları ucuz kullanıp sadece o değerler ile kullanıcıyı kandırarak dandik ürün satıyorlar. Düşmeyin. İkinci el alırım Gamepower almam.
Kimse kimseyi kandirmiyor panel üreticisi BOE isterseniz araştırın.

Yaklaşık 3 haftadır kaze T10 kullanıyorum renkler güzel. 200 Hz native olarak geliyor. Hoparlörü bayağı kötü o yüzden kullanmıyorum. Ölü piksel çıkmadı. Bull T10 al gelirsem de renkler yine başarılı bir sorun yaşamadım.

Kimse kimseyi kandirmiyor panel üreticisi boe isterseniz araştırın.

Markaya güvenmiyorum. Masamdaki kulaklık 9 yıllık Rampage hala da taş gibi fakat yine de kullanıcının şansını ucuz ürünler alarak denemesini mantıklı bulmuyorum. Marka ürün tercih ederim.

Al taş gibi monitör kullan.,
Selamlar dostum, çok teşekkürler. Az önce tebilon firmasından kolay gelsin kargosunu seçerek satın aldım. Almadan önce birkaç videosunu da izledim, genel olarak okey gibiydi. Gamepower ile Gigabyte zaten karşılaştırılamaz. Para bulmak çözümünu kullanan arkadaş bunun gibi bilinir marka ürünleri bulursa daha iyi olur. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı