GamePower Kizaru alınır mı?

Şuanda sipariş verdim. İnşAllah sıkıntı yaşamam. Biraz yanlış anlaşıldım galiba. Kalbini kırdığım birisi varsa özür dilerim. Kulaklık geldikten sonra sizinle paylaşırım memnun kalıp kalmadığımı. Dediğim gibi birini üzdüysem hakkını helal etsin biraz yanlış anlaşıldım. Yardımınız için teşekkürler.

Şuanda sipariş verdim. İnşAllah sıkıntı yaşamam. Biraz yanlış anlaşıldım galiba. Kalbini kırdığım birisi varsa özür dilerim. Kulaklık geldikten sonra sizinle paylaşırım memnun kalıp kalmadığımı. Dediğim gibi birini üzdüysem hakkını helal etsin biraz yanlış anlaşıldım. Yardımınız için teşekkürler.
Umarım benim mesajıma göre almamışsınızdır. İroni olsun diye öyle söylemiştim. Keşke bize kulak asıp almasaydınız. Ayrıca bu kadar kişiyi görmezden gelecekseniz neden konu açtınız ki?

Umarım benim mesajıma göre almamışsınızdır. İroni olsun diye öyle söylemiştim. Keşke bize kulak asıp almasaydınız. Ayrıca bu kadar kişiyi görmezden gelecekseniz neden konu açtınız ki?

Yok sizinle alakası yok. Hayatta hep bir şeyleri denemeyi severim. Sadece fikrinizi almak istedim. Dediğim gibi deneyip göreceğiz. İnşAllah iyi olur

Şu anda sipariş verdim. İnşallah sıkıntı yaşamam. Biraz yanlış anlaşıldım galiba. Kalbini kırdığım birisi varsa özür dilerim. Kulaklık geldikten sonra sizinle paylaşırım memnun kalıp kalmadığımı. Dediğim gibi birini üzdüysem hakkını helal etsin biraz yanlış anlaşıldım. Yardımınız için teşekkürler.

Keşke almasaydınız. Sıkıntı yaşayacağınız çok belli. Donanım arşivi öneriyor diye aldıysanız o da başka. Da'nın önerdiği bütün Gamepower ürünleri uzun vadede sıkıntı çıkarıyor. Daha geçen toplu klavye videosunu izlemiştim test ettiği Gamepower klavyelerde sorunlar var. He klavye başka derseniz diyecek başka bir şeyim yok. Oldukça fazla Gamepower kulaklık şikayeti var. Memnun olanlarda ya şanslılar ya da pek kaliteli kulaklıklar kullanmamışlar. Sırf RGB basılıp yüksek fiyatlarda satıyorlar. He şu 7.1 muhabbeti de zaten Microsoft'un sanal 7.1'i dir. Gerçeği olsa bu fiyatlarda olmazdı zaten. Şu an bende istesem 1herhangi bir 100TL'lik kulaklığa 7.1 kurabilirim. Yine neredeyse aynı ses olacak.

Bence iade edin. Onun yerine daha kaliteli kulaklıklar alın. HS35 - Cloud Stinger Core - K60 Drop Plus alabilirsiniz.

Tamam o zaman gidin Gamepower alın. 3-5 aya buraya gelir konu açarsınız "şu sıkıntıyı nasıl çözerim, bu kulaklığın şu özelliği çalışmıyor" diye.

Ah seni ön yargılı çocuk Gamepower Ursa Warlock Ranger kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı