naamikemal
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Düzgünce okuyun yazımı lütfen.Eki Görüntüle 816871
Hâlâ zamanın varken iade et diyeceğim de dinlemeyeceksin. Ne yapayım, artık dip ses sorunu diye gezersin buralarda.
Ya aslında size içimi dökeyim madem. Bakın ben Monster'in kulaklığını alacaktım. Ama stok sıkıntısı vardı bende onu beklemedim. Bunu alma sebebim ise dip ses olursa garanti yardımcı olur diye düşünmüştüm. 24 ay garantisi varmış. Az önce Hepsiburada ile görüştüm bugüne kadar onlarla çok alışveriş yaptım ve hep yardımcı oldular. Dip ses sıkıntısı yaşayan bir bölüm var biliyorum ama 24 ay garantisi var sıkıntı çıkınca garantiye yollarım diye düşündüm. O nedenle böyle yorum yapmıştım. Sence de sıkıntı çıkarsa garantiye gödersem düzeltmezler mi?
Dostum sen yorumlara neden bakıyorsun? Ona bakarsan Izoly PC'lerde yorumlar harika ama parçalar çöp oğlu çöp. Gamepower Medusa var bende malzeme kalitesi çok iyi değil sesi dışarı fazla veriyor ama ayarlarını yaptığım için sıkıntı çekmiyorum. Oyunlarda ses kasmama yardımcı oluyor fiyatının hakkını veriyor yani. Ama önermiyorum. İncehesap'ta indirim bekleyip Corsair, MSI ürünlerini alabilirsin.
Hocam bunun ayarları nasıl yapılıyor? Biraz bilgi verir misin?