Gamepower Kizaru vs Gamepower Ranger

Makaleler
4
Başka marka önermeyin lütfen.
Gamepower kizaru mu yoksa Gamepower Ranger mı?
Kizaru hakkında daha fazla fikir sahibiyim ve görünüşü daha güzel geliyor. Kulak yastıkları daha rahat duruyor.
Ranger hakkında Türkçe inceleme bulamadım. Fazla fikir sahibi değilim. Kizaru'ya artısı kafa bandı daha rahat duruyor.
Bir sorum daha var. USB-3.5mm jak dönüştürücü alsam telefonda da kullanabilir miyim?

Gamepower kizaru kullanıyorum. Aldıktan 1 ay sonra sol taraftan ses gelmiyor. Kendi kendine bozuldu. Garanti sürecinden de pek umudum yok ama deneyeceğim. Ben kullanıp da memnun kalmadığım için kizaru modelini tavsiye etmiyorum.

HMM üzdü. O zaman Ranger sanırım. Garantisi iyi merak etme. Benim Gamepower ıcarus mouseım bozuldu yapıp gönderdiler.

Sana önceki konunda da demiştim, alabiliyorsan MH630 veya HS35 al. James Donkey/Gamepower bu kulaklıklara rakip olabilecek ürünler değiller.

Hocam şöyle bir sorun var, Cooler Master'ı bilmiyorum elimde HS60 vardı ama kafamda fazla iz yapıyordu böyle kizaru veya Ranger'daki gibi ksfa bandına sahip olan kulaklık var mı Corsair, Cooler Master gibi markalarda?

Ya kardeşim... Neyse.

Evet? Ya kardeşim Gamepower kullanmayın deme lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı