Gamepower Kullanmayın

Ben 270 TL'ye Rival 300S aldım harika.

Gamepower marka alman senin hatan. 250 TL'ye birçok seçenek mevcut.

Fabrikasyon ürün bunlar. Bozula da bilir bozulmaya da bilir bütün ürünler kusursuz mu üretiliyor? GM 5 PLUS'da sokette eğilme olduğu söylenir neden benim başıma gelmedi acaba?
Bazıları daha yüksek kalite standartlarında üretiliyor. Senin başına gelmemesi bir şey ifade etmiyor, genele bakılır bu tarz durumlarda.

130 TL'ye SS Rival 100 almıştım, 2 yıldır taş gibi duruyor.

Bazıları daha yüksek kalite standartlarında üretiliyor. Senin başına gelmemesi bir şey ifade etmiyor, genele bakılır bu tarz durumlarda.
Hocam 1000 tl lik Razer başına da gelebiliyor... Gamepower kullandığımdan yazmıyorum ama bir markayı hemen kötülemek bu kadar kolay mı?

Steelseries bence dandik ürünleri olan bir marka. Mekanik klavyemin tuşları bir kaç ay içinde bozuldu. Mouse padinin kenarlarında saçaklar oluştu.
Hor kullandınız muhtemel ondan böyle olmuştur.

Ben 4-5 yıldır Logitech G105 kullanıyorum klavyede tık yok muhteşem malzeme kalitesi.

Hocam 1000 tl lik Razer başına da gelebiliyor... Gamepower kullandığımdan yazmıyorum ama bir markayı hemen kötülemek bu kadar kolay mı?
Her mal bozulabilir, bu aynı fiyat segmentindeki her bir ürünün aynı kalite standardıyla üretildiği anlamına gelmez. Gamepower tarzı markalar genel olarak daha kalitesiz ürünlere sahipler. Alıp başı yanan çok kişi varken bence halen bu markayı savunmanız sizin kabahatiniz.

144 hz monitörünü kullanıyorum 0 sıkıntı. Yahu her markada olabilecek hatalar. F/P ürünü ne bekliyorsun?
F/P urunudur aynen. Cin'de satin aldiginizin 5 kati daha ucuzuna merdiven alti fabrikalarda urettirip, ulkeye getirip ulkedeki kaliteli markalardan ucuza satinca F/P oluyor zaten. Ayakta uyumaya devam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…