Gamepower Kullanmayın

Geympavır yok Geymbuustır bilmem ne gibi firmaların ürünlerinden uzak durun. Para tuzağı. 250TL'ye kat ve kat iyi seçenekler vardı. Sanırım Rival 110, G300s ve G102 vardı. Onları alabilirdiniz. Neyse, tecrübeler bedava edinilmiyor :)

Steelseries çöp diyenleri takmayın!
Ben 270 TL'ye Rival 300S aldım harika.
 
Bu konuyu sadece sizi uyarmak için açtım. Gamepower kullanmayın. Gamepower marka ürün alacakları uyarın. Ben 3-4 ay önce Gamepower ıcarus mouse aldım. Dün sensör bozuldu. Fiyat olarak 250 TL ödedim. Kalitelidir diye aldım, kötü çıktı. Evet ele oturması, rahatlığı, üstündeki kaplama gayet iyi. Ancak 250 TL ödediğim mouse 3-4 ay sonra bozuldu. Gamepower kizaru alacaktım vazgeçtim. Gidin paranızı biriktirin SteelSeries alın. Everest bile bu markadan mouse konusunda dayanıklıdır.

Gamepower marka alman senin hatan. 250 TL'ye birçok seçenek mevcut.
 
Fabrikasyon ürün bunlar. Bozula da bilir bozulmaya da bilir bütün ürünler kusursuz mu üretiliyor? GM 5 PLUS'da sokette eğilme olduğu söylenir neden benim başıma gelmedi acaba?
Bazıları daha yüksek kalite standartlarında üretiliyor. Senin başına gelmemesi bir şey ifade etmiyor, genele bakılır bu tarz durumlarda.
 
Steelseries bence dandik ürünleri olan bir marka. Mekanik klavyemin tuşları bir kaç ay içinde bozuldu. Mouse padinin kenarlarında saçaklar oluştu.
Hor kullandınız muhtemel ondan böyle olmuştur.

Ben 4-5 yıldır Logitech G105 kullanıyorum klavyede tık yok muhteşem malzeme kalitesi.
 
Hocam 1000 tl lik Razer başına da gelebiliyor... Gamepower kullandığımdan yazmıyorum ama bir markayı hemen kötülemek bu kadar kolay mı?
Her mal bozulabilir, bu aynı fiyat segmentindeki her bir ürünün aynı kalite standardıyla üretildiği anlamına gelmez. Gamepower tarzı markalar genel olarak daha kalitesiz ürünlere sahipler. Alıp başı yanan çok kişi varken bence halen bu markayı savunmanız sizin kabahatiniz.
 
144 hz monitörünü kullanıyorum 0 sıkıntı. Yahu her markada olabilecek hatalar. F/P ürünü ne bekliyorsun?
F/P urunudur aynen. Cin'de satin aldiginizin 5 kati daha ucuzuna merdiven alti fabrikalarda urettirip, ulkeye getirip ulkedeki kaliteli markalardan ucuza satinca F/P oluyor zaten. Ayakta uyumaya devam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı