Gamepower Kyojin fare nasıldır?

Hocam Trust bilindik değil mi? Rampage, Gamepower diyorsanız bunlara bulaşmayın bile.
Hocam bilemiyorum. Muhtemelen kyojin modelini alacağım. İnceleme videolarında izledim çok güzel gözüküyor. Kulaklığımda gamepower uzun zamandır kullanıyorum fakat bir arızasını görmedim açıkçası. Bunun fiyatına bu fareden iyisi yok gibi geldi. Çok kalite birşey beklemiyorum zaten çok uçuk fiyatlar

Hocam bilindik markalardan önerbileceğiniz var mı?
Gamepower, Rampage gibi markalar TR piyasasının dışında bilinmiyor bile, Trust daha iyi Gamepower'dan bilinirlik olarak.
Hocam bilemiyorum. Muhtemelen kyojin modelini alacağım. İnceleme videolarında izledim çok güzel gözüküyor. Kulaklığımda gamepower uzun zamandır kullanıyorum fakat bir arızasını görmedim açıkçası. Bunun fiyatına bu fareden iyisi yok gibi geldi. Çok kalite birşey beklemiyorum zaten çok uçuk fiyatlar
Kendi kararınız hocam, benim önerim Kusan.

Gamepower, Rampage gibi markalar TR piyasasının dışında bilinmiyor bile, Trust daha iyi Gamepower'dan bilinirlik olarak.
Kendi kararınız hocam, benim önerim Kusan.
Hocam bunun modelini ve görünüşünde sevdim. Tek eksi yanı polling rate. Onun dışında isteğimi karşılıyor, zaten şuan elimde everest metafor diye delikli bir mouse mevcut bakabilirsiniz. Bununla bile oyun oynuyordum güzel bir şekilde (tek işrenç yanı lazeri) bu kyojin modelinin ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı