Gamepower Kyojin ters çalışıyor

Aybo01

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse bugün RGB'si kendi kendine renk değiştirdi. Ardından uygulamasına girerek DPI ve renk ayarını tekrar ayarladım fakat onayladıktan sonra şöyle bir hata verdi. The mouse manufecturer or product ID error... Bunun ardından tüm ışıkları gitti yıkarı kaydırıyorum, imleç aşağı doğru hareket ediyor. Aşağı indiriyorum yukarı hareket ediyor. Nereye götürürsem tam tersi ilerliyor anlayacağınız. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Başka USB girişine taktım, yine aynı. Başka bir mouse taktım, normal bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir sorun yok. Kafayı yemek üzereyim.

Aldığım hatanın resmini de koyuyorum aşağı.

mouse.jpg

Son düzenleme:
hocam şöyle söyleyim size tüm klasörlerini sildim bi kaç yerde daha buldum

Tekrar indirirken sanki yeni indiriyormuş gibi değil üzerine kuruyor halen, o dosyanın kodunu buldum App data da hala dosya vardı driverın onları da kaldırdım fakat halen yükleyemiyorum uygulamayı aynı hatayı veriyo

Desktop Screenshot 2023.10.17 - 11.06.37.75.png

bu hatayı veriyo

acaba hala bi dosyası filan mı duruyo anlamadım ki her yerden sildim de sanki bu programı bi kurabilsek mouse da ordan düzeltecez gibi me geliyo da

Hocam şöyle söyleyim size tüm klasörlerini sildim birkaç yerde daha buldum.

Tekrar indirirken sanki yeni indiriyormuş gibi değil üzerine kuruyor halen, o dosyanın kodunu buldum App data da hala dosya vardı driverın onları da kaldırdım fakat halen yükleyemiyorum uygulamayı aynı hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 1980500

Bu hatayı veriyor.

Acaba hala bir dosyası filan mı duruyor anlamadım ki her yerden sildim de sanki bu programı bir kurabilsek mouse da oradan düzelteceğiz gibi me geliyor da.

İptal deyin buna herhangi bir işlem oluyor mu?

daha başka nerden ne silebiliriz ki

demiştim olmadı tekrar deneyeyim istersen he bu arada başka bi mousen programını indirdim onun kini sorunsuz indirdi

bunu sanki sıfırdan indirmiyo da üzerine tekrar kuruyo gibi hocam çünkü hedefteki dosyaları değiştirsin mi diyor

kurarken

@118420 hocam şu programı bi kurabilsek sanki düzeltecez gibi mouse ama

@118420 böyle işte hocam
IMG_20231017_115322.jpg

altta ki kodla o dosyaya girerek ne kadar ona ait dosya varsa kaldırdım

Son düzenleme:
Daha başka nereden ne silebiliriz ki.

Demiştim olmadı tekrar deneyeyim istersen he bu arada başka bir mousen programını indirdim onun kini sorunsuz indirdi.

Bunu sanki sıfırdan indirmiyor da üzerine tekrar kuruyor gibi hocam çünkü hedefteki dosyaları değiştirsin mi diyor.

Kurarken.

@118420 hocam şu programı bir kurabilsek sanki düzelteceğiz gibi mouse ama.

@118420 böyle işte hocam Eki Görüntüle 1980504

Altta ki kodla o dosyaya girerek ne kadar ona ait dosya varsa kaldırdım.

Anladım hocam isterseniz mouse aldığınız yerle bir iletişime geçin böyle bir sorun var diye genel bir problemse illaki çözümleri vardır.

hocam acaba pc ile mi kaynaklı sence

şuan başka bir mouse taktım onda böyle bir sorun yok

bu programı niye indiremiyorum onu anlamadım ben

Hocam acaba PC ile mi kaynaklı sence.

Şu an başka bir mouse taktım onda böyle bir sorun yok.

Bu programı niye indiremiyorum onu anlamadım ben.

Hocam bilgisayarla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum başka mouse sorun yapmıyordur şu an kullandığınızda bir driver çakışması oluyor anladığım kadarıyla onu bulup temizlemek lazım IObit uninstaller indirip oradan driveri görüp görmediğine bakabilirsiniz ayrıca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı