GamePower Magnus V2 Alınır mı ?

bir kere deneme fırsatım oldu sadece rgb olduğu için satıyor çok terletiyor ve kafanı boğuyor bütçeni yazarsan kulaklık önerebilirim

bir kere deneme fırsatım oldu sadece rgb olduğu için satıyor çok terletiyor ve kafanı boğuyor bütçeni yazarsan kulaklık önerebilirim
kardeşim ben bu kulaklığı 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı yok terleme yapmıyor sadece bir kere akşamdan sabaha kadar oyun oynadığımda kulağım ağrıdı ayrıca rgb leri içinde satılmıyor rgb lerinde abartılacak hiçbir şey yok normal bir rgb

Konuyu hortlatmışsınız, arkadaş şuana kadar kaç tane kulaklık almıştır...

Evet bu kulaklığı kimse yazmadığı için aldım ve büyük bir hata yapmışım tavsiye etmiyorum. Çünkü pedleri soyuluyor, kablosu çok dandik, ses bir süreden sonra sağ tarafta az gelmeye başlıyor sola nazaran, ilk geldiğinde kulaklığın içinden sallayınca oynayan vida sesi geliyordu. Tavsiye etmem. Keşke o zaman yazsaydınız ve elimde patladı bozuldu 1 ay önce.

Evet bu kulaklığı kimse yazmadığı için aldım ve büyük bir hata yapmışım tavsiye etmiyorum. Çünkü pedleri soyuluyor, kablosu çok dandik, ses bir süreden sonra sağ tarafta az gelmeye başlıyor sola nazaran, ilk geldiğinde kulaklığın içinden sallayınca oynayan vida sesi geliyordu. Tavsiye etmem. Keşke o zaman yazsaydınız ve elimde patladı bozuldu 1 ay önce.
Geçmiş olsun, aynı kulaklıktan bende de var ve şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. Teknoloji şans işi.

Geçmiş olsun, aynı kulaklıktan bende de var ve şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. Teknoloji şans işi.
Doğrudur şansım teknoloji konusunda yaver gitmiyor :( Burda bir sürü konularım var bazılarına hiç cevap gelmedi bazılarına çok sonradan geldi xeon x3440 overclock konuma hiç kimse bir şey yazmamış pcyi overclock edemiyorum neyse önemli değil iyi günler.

Ben sana demiştim ancak sorun değil geçmiş olsun :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı