Gamepower Magnus V2 Stereo mu Trust GXT 350 7.1 mi?

FatihCh

Hectopat
Arkadaşlar benim yaklaşık olarak 150 TL bütçem var. 3-4 aydır kulaklıklara bakıyorum ve adam akıllı iki tane kulaklık buldum. Gamepower Magnus V2 ve Trust GXT 350 radius 7.1 Surround. Gamepower Magnus V2 stereo ses kalitesine sahip, Trust GXT 350 ise 7.1 ikisininde fiyatı aynı sayılır. Ama birisi stereonun en pahalısı biriside 7.1'in en ucuzu. Ben karar veremedim. Trust'un yorumlarını okuduğumda Mikrofonu çok sık kullanmadığım halde bozuldu, "alacak olanlar ses için alsın mikrofonu berbat, "yeni bir kulaklık alana kadar idare eder" gibi mesajlar okudum. Bana biraz yalan gibi geldi. Neyse sıra Gamepower Magnus v2'de: " Ürünü çok beğendim, CS:GO'da ses kasarken çok işe yarıyor, ürünü alırsanız pişman olmazsınız, " kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Kafanızda şüphe olmasın. Ürünü 2 aydır kullanıyorum daha sorun yaşamadım" vb. tarzda yorumlar oluyor.
Bana hangi kulaklığı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
W.

Arkadaşlar benim yaklaşık olarak 150 TL bütçem var. 3-4 aydır kulaklıklara bakıyorum ve adam akıllı iki tane kulaklık buldum. Gamepower Magnus V2 ve Trust GXT 350 radius 7.1 Surround. Gamepower Magnus V2 stereo ses kalitesine sahip, Trust GXT 350 ise 7.1 ikisininde fiyatı aynı sayılır. Ama birisi stereonun en pahalısı biriside 7.1'in en ucuzu. Ben karar veremedim. Trust'un yorumlarını okuduğumda mikrofonu çok sık kullanmadığım halde bozuldu, "alacak olanlar ses için alsın mikrofonu berbat, "yeni bir kulaklık alana kadar idare eder" gibi mesajlar okudum. Bana biraz yalan gibi geldi. Neyse sıra Gamepower Magnus v2'de: " Ürünü çok beğendim, CS:GO'da ses kasarken çok işe yarıyor, ürünü alırsanız pişman olmazsınız, " kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Kafanızda şüphe olmasın. Ürünü 2 aydır kullanıyorum daha sorun yaşamadım" vb. tarzda yorumlar oluyor.
Bana hangi kulaklığı önerirsiniz?

Asla asla ve asla Gamepower alma para biriktir ve kaliteli bir ürüne yönel.

Bu ürünleri Hyperx veya Asus marka kulaklıklarının özelliklerine göre mi yargılıyorsunuz? Çünkü dediğiniz ürünlerin biri 120 TL diğeride 200 TL, tabii sorunları olacak. Hem bu ürünler fiyat performans ürünü. Ürünlere bir de şimdi bakın.

Bu ürünleri HyperX veya ASUS marka kulaklıklarının özelliklerine göre mi yargılıyorsunuz? Çünkü dediğiniz ürünlerin biri 120 TL diğeride 200 TL, tabii sorunları olacak. Hem bu ürünler fiyat performans ürünü. Ürünlere bir de şimdi bakın.

Yine siz bilirsiniz ama ucuza almak için alacaksınız Max 1 sene oda o kadar dayanırsa ki umarım dayanır bir daha para vereceksiniz.

Gamepower almayın. Daha geçen gün @Recep Baltaş bir konu açtı Rampage ve benzeri markalar hakkında. Lütfen inat etmeyin şu sosyalde Gamepower Rampage gibi markalar önerilmiyor çünkü neredeyse 3. sınıf malzeme kullanıyorlar Gamepower Medusa'yı bizzat test ettim leş gibi bir sonuç verdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı