GamePower Marka PSU Nasıldır?

Sen de sağol :)50TL ucuz olsun diye 100W düşük modeli alma, ileride üst segmente giren bir GPU kullanırsan tekrar değiştirmek zorunda kalırsın. 600W güncel kartlar için yeterli gelecektir, zaten üretim teknolojileri ufaldığı için daha verimli kartlar piyasaya sürülüyor, çok güç tüketmiyorlar eskisi gibi.

Enerji verimliliği konusunda pek iyi bir güç kaynağı değil. Sen bizim önerdiğimiz verimli güç kaynaklarını tercih et mümkünse. Uzun vadede, aradaki fiyat farkı elektrik faturandan düşecektir zaten :)

Sen de sağol :)50TL ucuz olsun diye 100W düşük modeli alma, ileride üst segmente giren bir GPU kullanırsan tekrar değiştirmek zorunda kalırsın. 600W güncel kartlar için yeterli gelecektir, zaten üretim teknolojileri ufaldığı için daha verimli kartlar piyasaya sürülüyor, çok güç tüketmiyorlar eksisi gibi.

Enerji verimliliği konusunda pek iyi bir güç kaynağı değil. Sen bizim önerdiğimiz verimli güç kaynaklarını tercih et mümkünse. Uzun vadede, aradaki fiyat farkı elektrik faturandan düşecektir zaten :)
Ben GPU'yu yükseltmeyi düşünmüyorum :)

Ben Gpuyu Yükseltmeyi Düşünmüyorum :)
Teşekkürler yine de. Ya High Power 500w +80 alıcam ya da senın onerdıgını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hiç duymadım. Şahsen FSP markasını kullanıyorum bilgisayar saatlerce açık kalıyor yazın 1kere bile problem çıkarmadı şu ana kadar. Tavsiye ederim.

T1.jpg

Ben bunu kullanıyorum. 3 seneyi geçti, sessiz ve hiç sıkıntısı olmadı. Bir de yarı modüler. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı