Gamepower marka ürünler alınır mı?

Klavye, mouse, kulaklık, kasa alınmaz. Monitörleri hakkında bir fikrim yok. Ürünlerinin hepsini oyuncuları çekmek için "ışıglı mışıglı" yapıyorlar fakat malzeme kalitesine, kullanılışlılığına, uzun ömürlülüğüne önem vermiyorlar. Ve ürünü aldıktan sonra bir kaç ay içinde bozulma ihtimali de oldukça yüksek. Bütün ürünleri bozulur diyemem ama çoğunluğu böyle. Gamepower'ın ürünlerinin fiyatı da çok ucuz değil yani. Bir ekipmana ihtiyacım varsa bir kaç ay daha bekleyip, daha fazla para biriktirip kalitelisini alırım. En azından içim rahat eder.

Monitör hiç alınmaz. Bu no-name ürünlerde planlı eskitmenin dibine vurulmuş kondansatörler kullanırlar garanti biter bitmez elinde patlar. Klavye mouse yine bir derece. Kullan bozulunca at çöpe zaten ucuz mal çoğu. Monitör ve güç kaynağı gibi parçalar asıl uzak durulması gerekenler.

Zaten aslında olmayan bir markadan bahsediyoruz. Türkiye'dekine Gamepower etiketi basarlar, Tayland'dakine Gameforce.

Dediğiniz gibi kaliteli ürünleri var ama riske atmaya değmez. Monitör alacaksanız MSI,ASUS,Gigabyte gibi markaların tercih edilmesi daha mantıklı olacaktır. Kada alıncaksa yine aynı matkalar tercih edilebilir. Klavye mause için Logitech ve daha bir sürü kaliteli marka var.

Arkadaşın dediği gibi daha iyisini kullanmadığı için olabilir çünkü Gamepower gerçekten güvenebileceğiniz bir marka değil Gamepower Rampage tarzı ürün almak benim için kumarda ibaret.
Bence de öyle. En son öyle markalardan olan Inca marka mouse almıştım. Birkaç ay sonra mouse CS:GO'da kafasına göre ateş etmeye başlamıştı sonra tamamen bütün fonksiyonları kendi kafasına göre çalışıyordu 😄

Kaliteli modellere örnek verebilir misiniz rica etsem?

Yani kaliteli modellerdense kaliteli markalara baksanız iyi olur, örneğin önceki kulaklığım rampageydi ve 8 ay sonrasında bozuldu bende Rampage'den daha önce aldığım çoğu ürün bu şekilde olduğundan hiç uğraşmadım ve şu an istesem Gamepower veya Rampage'nin "kaliteli" denilen ürünlerine bakmak yerine Corsair'in orta performanslı bir kulaklığını alacağım bu şekilde düşünmeni öneriririm.

Yani kaliteli modellerdense kaliteli markalara baksanız iyi olur, örneğin önceki kulaklığım rampageydi ve 8 ay sonrasında bozuldu bende Rampage'den daha önce aldığım çoğu ürün bu şekilde olduğundan hiç uğraşmadım ve şu an istesem Gamepower veya Rampage'nin "kaliteli" denilen ürünlerine bakmak yerine Corsair'in orta performanslı bir kulaklığını alacağım bu şekilde düşünmeni öneriririm.
Yok zaten ben almayacağım arkadaşım bu markaları savunduğu için acaba kaliteli ürünleri var mı gerçekten onu öğrenmek istedim. Ben zaten hayatta bu fason üretim yapan markalardan bir şey almam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı