Gamepower Medusa alınır mı?

Kullanman daha iyi olduğunu göstermez, ergonomik olarak H2002P daha iyi, ses kalitesi bass gücü açısından daha iyi, kullanıcı yorumları H2002P'yi öne çıkartıyor, senin kullanman bir şeyi kanıtlamaz.

HB üzerinde zaten 1200 bandında 300 TL indirim çekini farklı bir üründe kullanmanız daha iyi olur. (link attırmıyor o yüzden atamadım.)

HB üzerinde zaten 1200 bandında 300 TL indirim çekini farklı bir üründe kullanmanız daha iyi olur. (link attırmıyor o yüzden atamadım.)

Konu sahibi H2002P almacak dostum başka yerde övebilirsin teşekkürler. Ayrıca kullanıcı yorumlarında hepsine inanma bot basıyorlar fotoğraflıda olsa kanıtlandı.

Konu sahibi H2002P almacak dostum başka yerde övebilirsin teşekkürler. Ayrıca kullanıcı yorumlarında hepsine inanma bot basıyorlar fotoğraflıda olsa kanıtlandı.

Kanıtı atar mısın? Ve almayacağını hangi fikre kapılarak söyledin? Belki fikir değiştirecek H2002P alacak, çünkü daha iyi bir kulaklık almak varken neden daha kötüsüne gitsin ki?

Hala kötüsüne gitsin diyor tamam dostum sensin.

Kendimi iyi olduğunu gösteren herhangi bir ifade kullanmadım, hem neyim ben? Ve Medusa'nın daha iyi olduğunun verilerini bana atar mısın?

Kendimi iyi olduğunu gösteren herhangi bir ifade kullanmadım, hem neyim ben? Ve Medusa'nın daha iyi olduğunun verilerini bana atar mısın?

Medusa'da kulaklık H2000PDE kulaklık ben kendi fikirlerimi yazdım konu sahibininde gönlü Medusa'da. Hala H2000p diyorsunuz tamam H2000p

Medusa'da kulaklık H2000PDE kulaklık ben kendi fikirlerimi yazdım konu sahibininde gönlü Medusa'da. Hala H2000p diyorsunuz tamam H2000p

Medusa H2002P'ye göre kötü bir kulaklık, ikisi de aynı türden bir kulaklık değil. Siz neden konu sahibinin yerine karar veriyorsunuz ki? Ve sorularımın hiçbirine cevap vermediniz.

Birader biz gamepower alıp birkaç aya bozulup mağdur olmasın diyoruz sen inatla adama gamepower öneriyorsun? Neye göre öneriyorsun? Ses kalitesi daha mı iyi? Mikrofonu daha mı iyi? Öyle "bence medusa alın" diyerek olmuyor o işler. Ya adam gibi karşılaşma göster ya da konudan git.

Birader biz Gamepower alıp birkaç aya bozulup mağdur olmasın diyoruz sen inatla adama Gamepower öneriyorsun? Neye göre öneriyorsun? Ses kalitesi daha mı iyi? Mikrofonu daha mı iyi? Öyle "bence Medusa alın" diyerek olmuyor o işler. Ya adam gibi karşılaşma göster ya da konudan git.

Bilmem ben kuzenimden gördüm. Pandemide almıştı hala kullanıyor sadece kulak pedlerı soyuldu o kadar mikrofonu hala güzel gidince oyun falan oynuyordum oradan gördüm bende aldım onunki direk Gamepower Medusa benimki Medusa RGB yani ben güzelce kullanıyorum. Ses kaliteside iyi mikrofonu da bir sıkıntı yaşamadım H2000p uçuyor mu özelliği ne? Kulaklık kulaklıktır neyıne taktınız?

Bilmem ben kuzenimden gördüm. Pandemide almıştı hala kullanıyor sadece kulak pedlerı soyuldu o kadar mikrofonu hala güzel gidince oyun falan oynuyordum oradan gördüm bende aldım onunki direk Gamepower Medusa benimki Medusa RGB yani ben güzelce kullanıyorum. Ses kaliteside iyi mikrofonu da bir sıkıntı yaşamadım H2000p uçuyor mu özelliği ne? Kulaklık kulaklıktır neyıne taktınız?
Söylediğiniz sebep gerçekten çok mantıksız. Konu sahibi neden parasını hak etmeyen bir ürüne para versin ki? Parasına en iyi modeli alabilecekken gidip daha kötü bir ürüne neden yönelsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı