Gamepower Medusa alınır mı?

Bilmem ben kuzenimden gördüm. Pandemide almıştı hala kullanıyor sadece kulak pedlerı soyuldu o kadar mikrofonu hala güzel gidince oyun falan oynuyordum oradan gördüm bende aldım onunki direk Gamepower Medusa benimki Medusa RGB yani ben güzelce kullanıyorum. Ses kaliteside iyi mikrofonu da bir sıkıntı yaşamadım H2000p uçuyor mu özelliği ne? Kulaklık kulaklıktır neyıne taktınız?
H2002p nin kendi ses kartı olduğu için ses kalitesi çok daha kaliteli. Ayrıca mikrofon kalitesi de medusa dan kat ve kat daha iyi. Ayrıca malzeme kalitesi olarak da daha iyi. Şimdi söyle bakalım medusanın neyi kaliteli?

Bilmem ben kuzenimden gördüm. Pandemide almıştı hala kullanıyor sadece kulak pedlerı soyuldu o kadar mikrofonu hala güzel gidince oyun falan oynuyordum oradan gördüm bende aldım onunki direk Gamepower Medusa benimki Medusa RGB yani ben güzelce kullanıyorum. Ses kaliteside iyi mikrofonu da bir sıkıntı yaşamadım H2000p uçuyor mu özelliği ne? Kulaklık kulaklıktır neyıne taktınız?

Bilmemle olmuyor o iş, ses kalitesinin iyi olduğunu kaç kulaklık kullanında söylüyorsun? Kaç adet kulaklık kullandında Medusa'nın daha iyi olduğunu söylüyorsun, özelliklerini bizde söylüyoruz, daha ergonomik, ses kalitesi, bass gücü, mikrofon kalitesi, pedlerin dayanıklılığı, her konuda daha iyi H2002P kulaklıkta kulaklık değildir.

Medusa'nın neyi kötü anlam veremedim. Sağ soldan duydugunuz bedava kelimeleri burada yazmak açıkçası gereksiz.

Hangi kelimeler bedava, daha iyi olduğunu söylüyoruz bütçesindeki rakip kulaklıklara nazaran daha kötü bir kulaklık yani açıklayacak başka bir şey yok.

Hala kötü diyor neyi kötü diyorum kötü diyor bana somut birşeyler söyle
Kötü demiyor. Sadece daha iyisi varken neden alınsın diyor. Her ürünün kendine göre iyi yanı ve kötü yanı vardır.

Son düzenleme:
Hala kötü diyor neyi kötü diyorum kötü diyor bana somut bir şeyler söyle

Sanırım pek anlamıyorsun gibi, mesajları okusana? H2002P'nin neden daha iyi olduğunu söylüyoruz, Medusa ergonomik açıdanda ses kalitesi mikrofon gibi konularda H2002P'ye göre kötü kalıyor.

Hala kötü diyor neyi kötü diyorum kötü diyor bana somut birşeyler söyle
Ses kalitesi kötü kardeşim mikrofon kalitesi de yetersiz. Ayrıca pedleri de kalitelisiz. Anladın mı artık? Sen kullandın o kullandı diye o ürün iyi olmuyor. Birazcık araştır bak bakalım ne gibi sorunları varmış ürünün. Körü körüne ürün savunuyorsunuz.

Konu sahibi H2002P almacak dostum başka yerde övebilirsin teşekkürler. Ayrıca kullanıcı yorumlarında hepsine inanma bot basıyorlar fotoğraflıda olsa kanıtlandı.
Herşey tamam da bot basmayla ilgili kanıtı niye geçiştirdiniz?Ben merak ettim açıkçası bilgilenmek isterim.

2002p ve 2002D İncehesap'ta stokta yok, 1-2 hafta gelmesini bekledim ama gelmedi İncehesap'tan alacağım 300TL indirim çekim var. Medusa'yı da arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söyledi.

Ustam ben de uzun bir süre Medusa kullandım. Kullandığım Medusa'yı 2017'de almıştım. Bu sene haziran başında bozuldu. İlk aldığım günden son güne kadar en ufak ses kısılması, harici bir problem yaşatmadı. Temiz kullandığın zaman cok güzel bir kulaklık. Kesinlikle iyi bir tercihtir.

Birader biz Gamepower alıp birkaç aya bozulup mağdur olmasın diyoruz sen inatla adama Gamepower öneriyorsun? Neye göre öneriyorsun? Ses kalitesi daha mı iyi? Mikrofonu daha mı iyi? Öyle "bence Medusa alın" diyerek olmuyor o işler. Ya adam gibi karşılaşma göster ya da konudan git.

Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum nasıl bozulacakmış?

Ustam ben de uzun bir süre Medusa kullandım. Kullandığım Medusa'yı 2017'de almıştım. Bu sene haziran başında bozuldu. İlk aldığım günden son güne kadar en ufak ses kısılması, harici bir problem yaşatmadı. Temiz kullandığın zaman cok güzel bir kulaklık. Kesinlikle iyi bir tercihtir.

Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum nasıl bozulacakmış?

Ben 4 yıl James Donkey 710 kullandım* 1 kere övmedim kulaklığı. Çünkü kötü bir kulaklık.
Sizin de sırf sizde bozulmadı diye başkalarında bozulmayacağı anlamına gelmez. Malzeme kalitesi çöp bir ürün Medusa. Ses kalitesi mikrofonu da fiyatındaki H2002P'ye göre kötü. Alınabilir bir tarafı kalmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı