Bu iki kulaklıkta videolarını izlediğim gibi iyi duruyor fakat bazı yorumlarda bu Çin tabanlı ürünlerin kalitesiz olduğunu ve kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar. Ben de bunu diyen bir kişiden şu kulaklığı gördüm. A4 Bloody G501 öneriyordu ben de baktım bu kulaklık hoşuma gitti ama dediğim gibi james donkey ve medusa gerçekten çok mu kötü ürünler?
Bloodyi alabilirsiniz lakin diğer çin tabanlı ne olduğu belli olmayan firmalardan uzak durun. Milleti biz burda uyarıyoruz sonra alıyorlar napacam diye gene burda dert yanıyorlar.
Şu an Gamepower'ın Medusa adlı kulaklığını kullanıyorum, O zaman 50-60₺ fazla vermemek için almıştım. Çok kötü bir model değil, belki de bana iyisi denk gelmiş olabilir. Fakat tekrardan o zamana dönsem 50-60₺ daha fazla verip en azından daha bilindik ve kaliteli markalardan alışveriş yapardım.