James Donkey 711 vs Gamepower Medusa

USB'li olarak size Lenovo Lecoo HT401 ve Gamenote H2029U öneririm.
Hocam Medusaya laf edip ht401?
aman aman

medusada 5cm ped varsa ht401 de 1 cm, ses kalitesi farkı v.s

konuya hakim olduğunuzdan emin misiniz? Alın size ht401 4-5. Ayda mikiyle ledi bozulan ht401

İkiside kötü, zamanında GamePower Mihawk aldım onun pişmanlığıyla yaşayıp duruyorum aylardır :(
Neyinden mutsuzsunuz kablosu mu koptu,mikrafonu mu çalışmıyor,ışıkları mi gitti,arada vurmak mi lazım benim çektiğim hangi problemi çektiniz

USB'li olarak size Lenovo Lecoo HT401 ve Gamenote H2029U öneririm.
Ek olarak ht401 USB li değil 😂

Dosya Ekleri

• IMG_20230603_221357_530.jpg
    IMG_20230603_221357_530.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Neyinden mutsuzsunuz kablosu mu koptu,mikrafonu mu çalışmıyor,ışıkları mi gitti,arada vurmak mi lazım benim çektiğim hangi problemi çektiniz
Kablo dolanması, kontrolcü ağırlığı ve en kötüsüne geleyim; daha iyisini o fiyata alma şansım varken Mihawk almam. Ben biraz daha şanslı kesimdeymişim öyle bir sorunla karşılaşmadım ama GamePower birkaç ürünü dışında önerilen bir marka değil, F/P olarak nadiren iyi konumda olabiliyor bazı ürünleri.

Kablo dolanması, kontrolcü ağırlığı ve en kötüsüne geleyim; daha iyisini o fiyata alma şansım varken Mihawk almam. Ben biraz daha şanslı kesimdeymişim öyle bir sorunla karşılaşmadım ama GamePower birkaç ürünü dışında önerilen bir marka değil, F/P olarak nadiren iyi konumda olabiliyor bazı ürünleri.
Hacı onlar benim yaşadıklarima vız gelir tirz gider bak yazdım üste kuzende x cloud 2 var bizzat kendim denedim o da dolanıyor yane bunlar benim takacağım türden sorunlar değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı