Pazartesi günü kulaklık alacağım sizce Gamepower Medusa mi yoksa voldon mu?
7.1 şart ve mikrofonu güzel çalışmalı, 2 yıldan fazla götürse yeterli.
Hocam 6 ay banlı. Gamepower ve Rampage ürünleri ergonomisi rezil olduğu için ve çabuk bozulacak yapıda olduğu için alınmamalı. Benim önerim bundan yana olur;Gh 200 al daha kalitelidir gameppower Rampage gibi kulaklıklar alınmaz şu anki kulaklıgım Rampage cok pismanım sakın alma.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
@550519 bir şeyler önerebilir.
Hocam 6 ay banlı. Gamepower ve Rampage ürünleri ergonomisi rezil olduğu için ve çabuk bozulacak yapıda olduğu için alınmamalı. Benim önerim bundan yana olur;
![]()
GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 822,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 6 ay banlı. Gamepower ve Rampage ürünleri ergonomisi rezil olduğu için ve çabuk bozulacak yapıda olduğu için alınmamalı. Benim önerim bundan yana olur;
![]()
GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 822,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
GH300 alınabilecekse alsın. İnternet stoğu 700'ün üzerinde fakat itopya mağazalarda 600 civarında. Hocam moderasyonu tehdit nedeniyle 6 ay ban yedi.Hocam geçen 3 gün banlıydı neden bu kadar banlanıyor.
O bütceyi çıkılırsa GH300 daha iyi olmaz mı hocam.
Böyle kulaklıklara da güvenemiyorum rampage kulaklığım vardi aslında 7.1 olmamasına rağmen ses seviyesinden memnunum, mikrofon için alicam bu kulaklığı daha çok. Gamepower ne kadar süre götürür? Bu markaları almaya korkuyorum. .GH300 alınabilecekse alsın. İnternet stoğu 700'ün üzerinde fakat itopya mağazalarda 600 civarında. Hocam moderasyonu tehdit nedeniyle 6 ay ban yedi.
Bu markaları almayın zaten. Gamepower da götürmez Gamepower Fujin kulaklık vardı bende. Kafa ağrısından başka bir işe yaramıyor. Gamenote H2029U veya AOC GH300 bakın.Böyle kulaklıklara da güvenemiyorum rampage kulaklığım vardi aslında 7.1 olmamasına rağmen ses seviyesinden memnunum, mikrofon için alicam bu kulaklığı daha çok. Gamepower ne kadar süre götürür? Bu markaları almaya korkuyorum. .
Butcem en fazla 600 tl, AOC görünümü bir tık beğenmedim o yüzden..Bu markaları almayın zaten. Gamepower da götürmez Gamepower Fujin kulaklık vardı bende. Kafa ağrısından başka bir işe yaramıyor. Gamenote H2029U veya AOC GH300 bakın.
kanka ne aldın bende medusa raijin yada voldon almak istiyorum sence deger miButcem en fazla 600 tl, AOC görünümü bir tık beğenmedim o yüzden..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.