Çözüldü Gamepower Mei RGB 7.1 vs Rampage Alpha X RW66

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yekizm

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Z590 Aorus Ultra Anakart
İntel i5-10600KF İşlemci
Asus Tuf Gaming Rtx 3060 Tİ V2 OC Ekran Kartı
3000 MHZ CL 15 32 GB RAM
Merhaba, sizlere bir sorum var. Kulaklık almayı düşünüyorum fakat birkaç kulaklık arasında kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

1- Gamepower mei RGB 7.1
2- Rampage Alpha X RW66
3- Rampage pulsARRM-K1 veya RM-K5.
Bu kulaklıklardan hangisini seçmeliyim? Veya başka bir öneriniz var mı? Bu fiyat aralığında.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Merhaba, sizlere bir sorum var. Kulaklık almayı düşünüyorum fakat birkaç kulaklık arasında kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

1- Gamepower mei RGB 7.1
2- Rampage Alpha X RW66
Bu kulaklıklardan hangisini seçmeliyim? Veya başka bir öneriniz var mı? Bu fiyat aralığında.
Bende senin gibi kulaklık bakıyodum zaten videoyu da atmıştım sana MediaMark'tan 230 TL'Ye Alpha x RGB Modelini aldım 3 gündür günde 4 saat olarak kullanıyorum
Ergonomi / Konfor (Uzun Süreli) - 8
Mikrofon - 10 ( Bu fiyata alabileceğin en iyi mikrofon olabilir)
Müzik - 6.5 ( Müzik hissiyatı fena değil tabi oyuncu odaklı bir kulaklık olduğunu unutmayalım )
Oyun Performansı (Ses Kasma) - 9.5 ( Oyundaki performansı çok tatmin edici rahatlıkla ses kasılır )
Tasarım - 9 ( Tasarımını kişisel olarak beğendim )
Dayanıklılık - 9.5 ( Buna Parantez açmak isterim çok sağlam bir örgülü kumaş karışık bir kablosu var)

Ortalama - 8.75

1- Gamepower mei RGB 7.1
2- Rampage Alpha X RW66
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyebilirsin biraz abartılı anlattığını söyleyebilirim ama.

Mei RGB yi aldım bugun elıme geçtı oyun performansı iyi birisin mikrofonumda kesintili konustugumu soyledı sadece onun sikayetini aldım ama bir sonraki oyunlarda bir problem olmadıgını söylediler. Aşırı yüksek ses veriyor ve kulak ağrıtabiliyor ara sıra neredeyse 2 saattir kullanıyorum kulak ağrım oldu desem yalan olur. Ama gerçekten çok iyi ses veriyor. Dışarıya gerçekten denildigi gibi ses veriyor baya ama dışarıyı biraz zor duyuyorsunuz ses yüksek oldugu için. Önerirmiyim önermezmiyim bilmiyorum açıkçası. Önermem gibi yönündeyım. pek memnun kalmadım

Teşekkür ederim. Değerlendireceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyebilirsin biraz abartılı anlattığını söyleyebilirim ama.

Teşekkürler

Şunuda söylemek istiyorum kulaklık asla kötü değil. Terletme felan da yapmıyor yastıkları deriden ama 2 3 saat oynadım terletme yapmadı kesinlikle.F/P ürünü diyebilirim rahatlıkla.PUBG oynuyorum genelde ARCTİS3 vardı ama usbli istiyordum arctisden daha fazal ses kasabiliyorum bu kulaklıkla.

1- Gamepower mei RGB 7.1
2- Rampage Alpha X RW66
Bende senin gibi kulaklık bakıyodum zaten videoyu da atmıştım sana MediaMark'tan 230 TL'Ye Alpha x RGB Modelini aldım 3 gündür günde 4 saat olarak kullanıyorum
Ergonomi / Konfor (Uzun Süreli) - 8
Mikrofon - 10 ( Bu fiyata alabileceğin en iyi mikrofon olabilir)
Müzik - 6.5 ( Müzik hissiyatı fena değil tabi oyuncu odaklı bir kulaklık olduğunu unutmayalım )
Oyun Performansı (Ses Kasma) - 9.5 ( Oyundaki performansı çok tatmin edici rahatlıkla ses kasılır )
Tasarım - 9 ( Tasarımını kişisel olarak beğendim )
Dayanıklılık - 9.5 ( Buna Parantez açmak isterim çok sağlam bir örgülü kumaş karışık bir kablosu var)

Ortalama - 8.75

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı