E ne alayım o zaman?İkisi de değil.
Piyasayı takip etmiyorum ama Gamepower alma. Çoğu kişi birşey olmaz diye ya da tipini beğendiği için alıyor sonra pişman oluyor.E ne alayım o zaman?

Bütçe 1400 ise,Arkadaşlar maksimum 1.4K bütçem var. Bu ikisine baktım görünüşü vs çok iyi duruyor. Sizce hangisi daha iyi? Veya önereceğiniz başka kulaklık var mıdır?
 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
				Bütçe 1400 ise,
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com

GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam sırf o yok diye Gamepower ürünü almayın. Paranızla rezil olursunuz belli bir süre sonra ben söyleyeyim. Bütçem 1400 olsa kendim Fury X alır geçerim. Yaylı kafa bandı çok önemli mi?Hacı ikisinin de şu üstte yaylı sistemmi ne deniorsa ondan yok ya.
 www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com
				benim için önemli yaHocam sırf o yok diye Gamepower ürünü almayın. Paranızla rezil olursunuz belli bir süre sonra ben söyleyeyim. Bütçem 1400 olsa kendim Fury X alır geçerim. Yaylı kafa bandı çok önemli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.