Gamepower monitör ses vermiyor

eğer akıllı telefon kulaklığı ise tam algılamaya bilir normal mikrofonu olmaya bir kulaklık takıp monitörün arkasındaki yeşil çıkış a sağ alt taki ses simgesine tıklayıp oradan monitörü seçmelisiniz sonra ses gelecektir
Başlıksız-1 kopya.JPG

Emeğiniz için teşekkürler. Ses çıkışına kulaklık bağladım yine ses yoktu. Tekrar deneyeceğim. Bir yanlışım mı var acaba?
yeşil dedim de mavi renk çıkış mış pardon :sinsi:

eğer akıllı telefon kulaklığı ise tam algılamaya bilir normal mikrofonu olmaya bir kulaklık takıp monitörün arkasındaki yeşil çıkış a sağ alt taki ses simgesine tıklayıp oradan monitörü seçmelisiniz sonra ses gelecektir Eki Görüntüle 321070

yeşil dedim de mavi renk çıkış mış pardon :sinsi:

Başka kulaklık ile deneyeyim.
Oxid Bilişim internette Gamepower markası ile araştırma yaptıklarını ve n11'de mağazaya yazdığım yazıyı görerek bugün mail ile ulaştılar. Monitörümü geri göndermemi istediler.

Gamepower Turkiye distribütörü olarak size dönüş yapıyoruz. GPR27C144 kodlu monitörümüzde speaker var ancak yeni gelen partinin yazılım güncellemesinden ötürü speaker devre dışı kalmış. Ürünü bize gönderirseniz gerekli yazılım güncellemesini yapıp speaker’ ınızı aktif hale getirebiliriz. Yaşattığımız bu problemden ötürü özür dileriz.
Facebook üzerinden GamePower'a sordum bu sorunu. Cihazda hoparlör bulunmamaktadır dedi ilginç bir şekilde. Sonra izlediğim bir videoyu attım burada arkadaş hoparlörün sesinden bahsediyor dedim. Oda dedi ki arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış videoda. Arkadaki hoparlör delikleri ne işe yarıyor o zaman diye soru soracaktım vazgeçtim uzamasın dedim.

24 inçte yok 27inçte mevcut.
Yazılım güncellemesi yapacaklar.

Son düzenleme:
Çözüm bulabildiniz mi acaba ?
Arkadaşlar bende de aynı monitor var bende de aynı sorun var gamepowertın sitesinden monitorun teknik özellikleri arasında eger haporlor olsa idi 2x 3 wat 4 wat haporlor gibi özelliği belirmesi lazım ama oyle bi ibare yok monitorumuzde anladıgımız uzere haporlor yok boşa uğraşmayın. hdmi ile gelen sesi kulaklık cıkısından evriyor montiorun mensusundeki ses ayarı da bu işe yarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı