Gamepower neden kötüleniyor?

Arkadaşlar, yaklaşık 1.5 yıldır Gamepower luna 7.1 kullanıyorum.
Şu ana kadar hiçbir sıkntı yaşamadım ama neden bu marka, bu kadar kötüleniyor?
Sırf Warlock klavyesi yüzünden mi böyle?
Razer set ile birlikte Gamepower luna aldım az bütçem kaldığından ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Mikrofon ve ses kalitesi de bayağı iyi.

Monitör hariç tüm ekipmanlarım Gamepower sebebini bilmiyorum vallahi 10 numara firma :D
 
Vallahi sorsan Corsair kaliteli marka fakat HS50 aldıktan 1 hafta sonra kendi kendine kırıldı. Başka bu sorunu yaşayan var mı diye baktım dolu...
 
Warlock klavye aldım iki hafta sonra iki tuşu ( R ve Numpad 0 ) basmamaya başladı. Kuzenimde aynı klavye var onunda iki tuşu ( A ve diğerini bilmiyorum ) basmıyor. Arkadaşım da aynı sorundan muzdarip. Böyle sorunlu bir klavyeyi kime önerelim?
 
Vallahi sorsan Corsair kaliteli marka fakat HS50 aldıktan 1 hafta sonra kendi kendine kırıldı. Başka bu sorunu yaşayan var mı diye baktım dolu...
Hocam üründen ürüne değişir. Bir markanın her ürünü mükemmel olacak diye bir şey yok. Tek ürün üzerinden değerlendirirsek ortada kaliteli marka kalmaz.
 
Çin'de üretilen fason malların üstüne logo basıp kendi ürünleri gibi gösterdikleri için. Ayrıca luna veya Warlock ile alakası yok, biz bütün ürünleri sorunlu demedik zaten "bütün ürünleri fason mala logo basılmış" dedik. Müşteri hizmetleri diye bir şey yok ortada zaten kendi malın olmayan ürünede teknik destek sağlarsın fakat 3 gün sonra elinde patlar. PSU ürünleri zaten 2 hafta sonra garantiye gidiyor, siz sorun yaşamamış olabilirsiniz ama %80 Gamepower kullanıcıları ( bende dahilim ) şikayetci bir durumlardan. Fiyatına göre kaliteli olabilir ama fiyattaki diğer ürünlere kıyasla daha çabuk bozuluyorlar.
 

Geri
Yukarı