Gamepower Ogre alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gamepower Warlock'da genel olarak bu sorunlar var biraz sorunlu klavye onun dışındaki ürünlerinde çok şikayet göremezsin

Yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum gayet estetik ve kaliteli. Klavye haricindeki tüm ekipmanlarım Steelseries markasına ait. Normalde onu da SS alacaktım ama çok pahalı olduğu için gücüm yetmedi.
OGRE'yi tavsiye ederim..

Bilek desteğini kullanıyor musunuz ?

Gamepower'ın Ogre adı altında iki klavyesi mevcut. Bunlardan biri Ogre RGB diğeri de Ogre Rainbow. Eğer bahsettiğiniz ürün Ogre RGB ise üründe red ve blue seçenekleri ile Outemu switchler bulunuyor. Ayrıca piyasadaki rakiplerinin aksine ürünün kendi yazılımından her tuşun makro ve renk atamalarını değiştirebiliyorsunuz. Ogre Rainbow da ise gene red ve blue olmak üzere iki çeşit switch seçeneği var fakat herhangi bir yazılım ve atama söz konusu değil.

Eğer marka açısından fikrinizi değiştirdiyseniz Trust GXT 890 Cadaya da bakabilirsiniz.

Bende OGRE RGB var gayet memnunum güzel klavye. Trust'ın mekanik klavyesi bayağı iyi eğer daha önceden bunu almamış olsaydım onu alabilirdim.

Herhangi bir problem yaşamadım. Aktif olarak 3 4 aydır kullanıyorum bilek desteğinde bile herhangi bir bozulma deri kalkması olmadı. Gayet memnunum alabilirsiniz.

Hocam ben de Rampage Ultimate ya da Hydra R6 Plus almayı düşünüyorum Hepsiburada'dan Gamepower ogre de gözüme çarptı onu da mı listeye eklesem? Bir de alacağım klavye de RGB bilek desteği ve yazılım desteği olmasını istiyorum siz hangisini önerirsiniz ogre mi R6 Plus mu Ultimate mi?

Herhangi bir problem yaşamadım. Aktif olarak 3 4 aydır kullanıyorum bilek desteğinde bile herhangi bir bozulma deri kalkması olmadı. Gayet memnunum alabilirsiniz.
Hocam şimdi normal var bide rainbow olanı var ve rainbow daha ucuz nedeni biliyor musunuz?

Bide sizin ki hangisi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…