Gamepower Ogre alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şimdi normal var bir de Rainbow olanı var ve Rainbow daha ucuz nedeni biliyor musunuz?

Bir de sizin ki hangisi?

Rainbow klavyeyi önermem şahsen. 20 TL ucuz ama RGB yani milyonlarca renk kullanamıyorsunuz. Yanılmıyorsam sanırım mor, pembe, yeşil, mavi, turuncu ve kırmızı renklerini kullanıyorsun birkaç renk daha fazla olabilir ama bildiğim kadarıyla sadece bu renkler mevcut. 20 TL ekstra verip istediğin her rengi kullanmanı öneririm :)

Son düzenleme:
Rainbow klavyeyi önermem şahsen. 20 TL ucuz ama RGB yani milyonlarca renk kullanamıyorsunuz. Yanılmıyorsam sanırım mor, pembe, yeşil, mavi, turuncu ve kırmızı renklerini kullanıyorsun birkaç renk daha fazla olabilir ama bildiğim kadarıyla sadece bu renkler mevcut. 20 TL ekstra verip istediğin her rengi kullanmanı öneririm :)
Dostum selam ben yanlışlıkla farkında olmadan rainbow almışım aralarında switch ya da özellik bakımından fark var mı ona göre iade edeceğim?

Dostum selam ben yanlışlıkla farkında olmadan Rainbow almışım aralarında Switch ya da özellik bakımından fark var mı ona göre iade edeceğim?

Özellik bakımından ışık olarak var yoksa aynı klavye eğer renklere çok takıntılı değilsen kalsın Rainbow ama iade edip RGB'yi almanı öneririm eğer bütçen uygunsa.

Gamepower'ın ogre adı altında iki klavyesi mevcut. Bunlardan biri Ogre RGB diğeri de Ogre Rainbow. Eğer bahsettiğiniz ürün ogre RGB ise üründe Red ve Blue seçenekleri ile outemu Switch'ler bulunuyor. Ayrıca piyasadaki rakiplerinin aksine ürünün kendi yazılımından her tuşun makro ve renk atamalarını değiştirebiliyorsunuz. Ogre Rainbow'da ise gene Red ve Blue olmak üzere iki çeşit Switch seçeneği var fakat herhangi bir yazılım ve atama söz konusu değil.

Eğer marka açısından fikrinizi değiştirdiyseniz Trust GXT 890 Cadaya da bakabilirsiniz.

Sadece birinde yazılım var diğerinde yok değil mi tek fark bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte K83 dışında bu bütçede mekanik klavye alınmaz. Ama stoklarda uzun süredir yok, ne zaman geleceği ise muamma. Gamepower'mış, Rampage'miş hepsi Çin'den alıp marka basıp satıyorlar. Elindeki klavye zaten güzel, bir süre idare et üzerine para koy düzgün bir tane al.

Gigabyte K83 dışında bu bütçede mekanik klavye alınmaz. Ama stoklarda uzun süredir yok, ne zaman geleceği ise muamma. Gamepower'mış, Rampage'miş hepsi Çin'den alıp marka basıp satıyorlar. Elindeki klavye zaten güzel, bir süre idare et üzerine para koy düzgün bir tane al.

Merhaba Gigabyte fanboy :)
Sadece birinde yazılım var diğerinde yok değil mi tek fark bu?

RGB ile rainbo sürümünün tek farkı ışıkları. Switch vs aynı ikisi de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı