Gamepower Ogre alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rainbow klavyeyi önermem şahsen. 20 TL ucuz ama RGB yani milyonlarca renk kullanamıyorsunuz. Yanılmıyorsam sanırım mor, pembe, yeşil, mavi, turuncu ve kırmızı renklerini kullanıyorsun birkaç renk daha fazla olabilir ama bildiğim kadarıyla sadece bu renkler mevcut. 20 TL ekstra verip istediğin her rengi kullanmanı öneririm

Son düzenleme:
Dostum selam ben yanlışlıkla farkında olmadan rainbow almışım aralarında switch ya da özellik bakımından fark var mı ona göre iade edeceğim?

Dostum selam ben yanlışlıkla farkında olmadan Rainbow almışım aralarında Switch ya da özellik bakımından fark var mı ona göre iade edeceğim?

Özellik bakımından ışık olarak var yoksa aynı klavye eğer renklere çok takıntılı değilsen kalsın Rainbow ama iade edip RGB'yi almanı öneririm eğer bütçen uygunsa.

Sadece birinde yazılım var diğerinde yok değil mi tek fark bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte K83 dışında bu bütçede mekanik klavye alınmaz. Ama stoklarda uzun süredir yok, ne zaman geleceği ise muamma. Gamepower'mış, Rampage'miş hepsi Çin'den alıp marka basıp satıyorlar. Elindeki klavye zaten güzel, bir süre idare et üzerine para koy düzgün bir tane al.

Merhaba Gigabyte fanboy
Sadece birinde yazılım var diğerinde yok değil mi tek fark bu?

RGB ile rainbo sürümünün tek farkı ışıkları. Switch vs aynı ikisi de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…