Gamepower Ogre RGB alınır mı?

TownOfKetchup

Hectopat
Katılım
28 Mart 2020
Mesajlar
314
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında bu klavyeyi almayı düşünüyorum: GAMEPOWER OGRE RGB MEKANIK KLAVYE KIRMIZI SWITCH Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Bu fiyata daha iyi bir ürün bulabilir miyim? Bilek desteği olması ve Red Switch olması hoşuma gitti. Kullananlar var mı bu klavyeyi? Var ise görüşlerini belirtebilir mi? Teşekkürler.

Alma dostum Gamepower klavyeler kronik sorunlu ben aldım 12 günde bozuldu tuş basmamaya başladı ve çift basmaya başladı iade ettim Trust gxt890 aldım çok güzel bir klavye tavsiye ederim.
 
Ben kullanıyorum konfor ve performansından memnunum klavyeyi çok kullanıyorum. Paranız varsa olumlu yorumu bol olan tanınan güzel bişey almaya bakın derim. Bazı kişiler çabucak bozulduğundan şikayet etmiş ben şans verip aldım, benimkinde sorun yok 5 aydır.
 
G213 kullanıyorum. Başlarda ben de Gamepower'a yönelmiştim fakat çok fazla sorunlu ürünleri var. Ekipmanları hor kullanan birisi değilim 3 senedir Rampage kullanıyorum bozmadım da fakat Logitech gibi daha güvenilir bir markayı tercih etmekle doğru olanı yaptığımı düşünüyorum.
 
Gamepower Ogre Gamepower Bane ve Gamepower Medusa var set çektim şiddetle tavsiye ederim kime ne geldiyse yanlış gelmiştir çok memnunum tavsiyemdir alacak kim var ise
 

Geri
Yukarı