Gamepower Ogre RGB Basmayan Tuşlar Nasıl Düzeltilir?

theyavuz

Hectopat
Daha fazla  
Gamepower Ogre RGB bazı tuşlar basmıyor sadece sert basılınca basıyor. Klavyenin USB'sini çıkartıp WD40 yağlayıcı ve pas sökücü sprey sıkıp biraz bekletsem sonra taksam çözülür mü?

Dediklerin hiçbir şeyi çözmez. O sorun öyle kalacak, geçici olarak şunları deneyebilirsin.

Satarak düzeltebilirsiniz, ben ikinci el olarak almıştım üç ay içerisinde iki kere servise gönderdim sırf bu sorundan dolayı. Dandik outemu switch yapacak bir şey yok, bir tane lehim makinesi bir de yedek outemu switch alırsanız bozuldukça değiştire değiştire kullanırsınız.
İçine üflemek, wd40 döküp temizlemeye çalışmak falan bunlar hep geçici çözümler size maksimum 1 hafta kazandırır. Switch patates olduysa ki genelde öyle oluyor, değiştirmek tek çözümü.

Satarak düzeltebilirsiniz, ben ikinci el olarak almıştım üç ay içerisinde iki kere servise gönderdim sırf bu sorundan dolayı. Dandik Outemu Switch yapacak bir şey yok, bir tane lehim makinesi bir de yedek Outemu Switch alırsanız bozuldukça değiştire değiştire kullanırsınız.
İçine üflemek, WD40 döküp temizlemeye çalışmak falan bunlar hep geçici çözümler size maksimum 1 hafta kazandırır. Switch patates olduysa ki genelde öyle oluyor, değiştirmek tek çözümü.

Servis işlemleri nasıl yapılıyor hocam bir kere gönderdim hem gönderim parası aldılar hem de ürünü geri gönderdiler.

Servis işlemleri nasıl yapılıyor hocam bir kere gönderdim hem gönderim parası aldılar hem de ürünü geri gönderdiler.

Evet, siz gönderirken kargo parasını size ödetiyorlar. Onlar gönderirken de kendileri ödüyor. Ürünün faturası ya da incehesap 'tan aldıysanız sipariş numarasını bir kağıda yazıp göndermeniz yeterli. Klavyeyi ikinci el olarak aldıysanız ve ürünün faturası da elinizde yoksa tek bir yol var. O da gamepower'ın servisini arayıp incehesap sipariş numarasını öğrenmek.
Benim şansıma iyi adama denk geldik, elimde garanti belgesi fatura vs. hiçbir şey yoktu klavyenin seri numarasını söyledim sipariş numarası şu şu, kağıda sorunu ve sipariş numarasını yaz gönder demişti.

Satarak düzeltebilirsiniz, ben ikinci el olarak almıştım üç ay içerisinde iki kere servise gönderdim sırf bu sorundan dolayı. Dandik Outemu Switch yapacak bir şey yok, bir tane lehim makinesi bir de yedek Outemu Switch alırsanız bozuldukça değiştire değiştire kullanırsınız.
İçine üflemek, WD40 döküp temizlemeye çalışmak falan bunlar hep geçici çözümler size maksimum 1 hafta kazandırır. Switch patates olduysa ki genelde öyle oluyor, değiştirmek tek çözümü.

Ne kadara almıştınız hocam, 575TL üzeri fiyata satmayı düşünüyorum da faturası garantisi her şeyi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı