Gamepower Ogre vs Katana vs Calypso

Resul369

Decapat
Daha fazla  
Hangi klavye daha II ya da bu fiyatlarda daha iyi tavsiye edebileceğiniz klavye var mı?

• Gamepower Ogre.
  • Gamepower Katana.
  • Gamepower Calypso.

Aradağım özellikler:
  • Bilek desteği olması.
  • Mekanik olması.
  • Fazla sesi olmayan bir Switch olmalı.
  • En az 2-3 yıl rahatlıkla kullanabilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem bu kavye bütçelerinde 1.100 ya da 1.200 fazla geçmesin.
Hocam bu bütçeye bilek destekli aradığınız klavye yok 1.500TL'ye var. İlla bilek desteği önemli mi? Size çok iyi ama çok iyi 4-5 yıl kullanabileceğiniz, numpadsiz ve bilek desteksiz çok iyi bir model önerebilirim. Sonradan bilek desteği alabilirsiniz.

Hocam bu bütçeye bilek destekli aradığınız klavye yok 1.500TL'ye var. İlla bilek desteği önemli mi? Size çok iyi ama çok iyi 4-5 yıl kullanabileceğiniz, numpadsiz ve bilek desteksiz çok iyi bir model önerebilirim. Sonradan bilek desteği alabilirsiniz.

Önem vermemin sebebi süre oyun oynayabilmek için onun dışında oynadığım zaman bayağı kolum yorukuyor ağrıyor bir yerden sonra ve bilek destiğin sabit olması benim için önemli arkadaşımda sabit olmayan yani takılı olmayan vardı hiç rahat oyun oynanmıyordu sabit duramadığı için.

link ?

Önem vermemin sebebi süre oyun oynayabilmek için onun dışında oynadığım zaman bayağı kolum yorukuyor ağrıyor bir yerden sonra ve bilek destiğin sabit olması benim için önemli arkadaşımda sabit olmayan yani takılı olmayan vardı hiç rahat oyun oynanmıyordu sabit duramadığı için.

link ?
Tamam hocam bilek desteğini ayrı alırsınız. Neyse klavyeyi saygıyla sunuyorum. Karşınızda Gamakay MK61. Gateron optik switchleri ile uzun ömürlü. Eğer bir tuşu bozulur ise, gateron optik switch satın alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Çok temiz bir klavye ve uzun ömürlü, size de tavsiyem. Videoyu ben çektim izleyebilirsiniz, gönül rahatlığıyla kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar uzak durun dediniz ama istisnai bir ürün var konuda: Gamepower Calyspo. Markanın tek düzgün klavyesi. Ama bütçe belirtilsin ona göre öneri yapalım. Diğer Gamepower ürünler alınmaz.

Arkadaşlar uzak durun dediniz ama istisnai bir ürün var konuda: Gamepower Calyspo. Markanın tek düzgün klavyesi. Ama bütçe belirtilsin ona göre öneri yapalım. Diğer Gamepower ürünler alınmaz.
1.102TL'ye değmez hocam bence? 800 civarındaydı, bir de arkadaşın istediği sessiz Red Switch olarak var.

Bütçe belki bir ihtimal artırabilirim.
Bir ihtimal ise alın hocam, sağlam marka sağlam model.

1.102TL'ye değmez hocam bence? 800 civarındaydı, bir de arkadaşın istediği sessiz Red Switch olarak var.

HyperX Allow MKW100 kullanıyorum ve öneririm.

Evet, değmez. MKW1000'ü ben de öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı