Gamepower Ogre vs Saber

3 Yıldır Gamepower Saber modelini kullanıyorum. Anlam veremediğim şekilde forumda çok fazla gamepower düşmanı var fakat imzamda yazığı gibi tüm çevre birimlerim gamepower ve şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ogre modelini bilmiyorum fakat saber modeli için sadece boşluk tuşuna basınca geri tepmesinde ufak bir yay sesi geliyor. Onun haricinde herhangi bir sıkıntı yok. Ledleri falan sorunsuz şekilde çalışıyor. Onu veya bunu al demiyorum fakat benim tecrübelerim bunlar.
Yaşadığım şehirdeki, internet kafe bahsettiğin klavyeden 50 adet bulunduruyordu. Tüm klavyeler 1 sene sonra değişti neden acaba? Basmama sorunu yaşanıyordu her masada.

Teşekkürler hocam. Aldığımda yazarım buraya :D
Rica ederim ne demek :)

Yaşadığım şehirdeki, internet kafe bahsettiğin klavyeden 50 adet bulunduruyordu. Tüm klavyeler 1 sene sonra değişti neden acaba? Basmama sorunu yaşanıyordu her masada.
İnternet kafe kullanımı ile kullanıcı kullanımı arasında çok fazla fark olacaktır. İnternet kafelerde nerden baksan günde 10 saat aktif olarak kullanılıyor. Dediğim gibi ben kendi tecrübelerime dayanarak (Titiz bir insanım haftada 1 temizlerim) 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Rica ederim ne demek :)

İnternet kafe kullanımı ile kullanıcı kullanımı arasında çok fazla fark olacaktır. İnternet kafelerde nerden baksan günde 10 saat aktif olarak kullanılıyor. Dediğim gibi ben kendi tecrübelerime dayanarak (Titiz bir insanım haftada 1 temizlerim) 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım.
50 klavyede hor kullanılmış demekki hiç düzgün kullanan oturmamış masalara.

50 klavyede hor kullanılmış demekki hiç düzgün kullanan oturmamış masalara.

Mesele hor kullanmak değil. Sonuçta klavyenin her tuşu için belli bir basım sayısı vardır. İnternet kafelerde bu kullanım limitinin daha çabuk dolacağını söylüyorum. İsteyen istediğini düşünmekte serbest. Dediğim gibi ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum. Sonuna kadar memnunum ve parasını sonuna kadar hak eden bir marka bana göre.

Mesele hor kullanmak değil. Sonuçta klavyenin her tuşu için belli bir basım sayısı vardır. İnternet kafelerde bu kullanım limitinin daha çabuk dolacağını söylüyorum. İsteyen istediğini düşünmekte serbest. Dediğim gibi ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum. Sonuna kadar memnunum ve parasını sonuna kadar hak eden bir marka bana göre.
Haklısınız bende deneyimlerimi aktarmıştım. Konuyu sahibi veya okuyanlar için bilgi olması amacıyla.

Saber'i kullanmıştım 2 ay civarı hiç memnun kalmadım. Malzeme kalitesi olsun, feedback olsun, Switch'ler olsun, her anlamda geride marka. Royal kludge RK61, Redragon K552 gibi modellere yönelin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı