Gamepower Overlord alınır mı?

rotss

Decapat
Daha fazla  
Forumdan örnek alarak T60 yerine Gamepower Overlord aldım nasıldır iyi midir? Bilen varsa yazıp yardım edebilir.

Klavye Linki

CS2 oynuyorum iyi gider mi blue switch biraz da klavye sesini duymak istiyorum. Çünkü membrandan geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdan örnek alarak T60 yerine Gamepower Overlord aldım nasıldır iyi midir? Bilen varsa yazıp yardım edebilir.

Klavye Linki

CS2 oynuyorum iyi gider mi blue switch biraz da klavye sesini duymak istiyorum. Çünkü membrandan geçiyorum.
Hocam iyi değil switchleri kalitesiz.

Blue yerine brown switch tavsiye ederim. 1 kez blue aldıktan sonra bir daha tercih etmeyeceksiniz emin olun.

AliExpress uzun gönderiyor, yabancıdan almak istemiyorum.

Hocam iyi değil switchleri kalitesiz.

İlk defa switchli klavye kullanacağım fark edebilir mi? Bir de 2-3 yıl götürürmü

İlk defa switchli klavye kullanacağım fark edebilir mi? Bir de 2-3 yıl götürürmü
Çok şanslı değilseniz 2-3 yıl götürmez, hot-swap olmadığı için de switchleri değiştiremezsiniz. Böyle kalitesiz blue switch klavyelerde yay ve çınlama sesi garanti gibi bir şey.

AliExpress uzun gönderiyor, yabancıdan almak istemiyorum.

Götürmez. Hani yay sesi neyse pek size koymaz da bir iki switch bozulursa o zaman canınız sıkılır. Bunun yerine gidip AK680 veya Z686/11 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı