rotss
Decapat
Daha fazla
Hocam iyi değil switchleri kalitesiz.Forumdan örnek alarak T60 yerine Gamepower Overlord aldım nasıldır iyi midir? Bilen varsa yazıp yardım edebilir.
Klavye Linki
CS2 oynuyorum iyi gider mi blue switch biraz da klavye sesini duymak istiyorum. Çünkü membrandan geçiyorum.
Blue yerine brown switch tavsiye ederim. 1 kez blue aldıktan sonra bir daha tercih etmeyeceksiniz emin olun.
![]()
AJAZZ AK680 Mechanical Keyboard Gaming Wired Compact Laptop Tea Or Red Shaft 68 Keys
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam iyi değil switchleri kalitesiz.
Çok şanslı değilseniz 2-3 yıl götürmez, hot-swap olmadığı için de switchleri değiştiremezsiniz. Böyle kalitesiz blue switch klavyelerde yay ve çınlama sesi garanti gibi bir şey.İlk defa switchli klavye kullanacağım fark edebilir mi? Bir de 2-3 yıl götürürmü
Götürmez. Hani yay sesi neyse pek size koymaz da bir iki switch bozulursa o zaman canınız sıkılır. Bunun yerine gidip AK680 veya Z686/11 alabilirsiniz.AliExpress uzun gönderiyor, yabancıdan almak istemiyorum.
İlk defa switchli klavye kullanacağım fark edebilir mi? Bir de 2-3 yıl götürürmü
hocam bütçem 800Götürmez. Hani yay sesi neyse pek size koymaz da bir iki switch bozulursa o zaman canınız sıkılır. Bunun yerine gidip AK680 veya Z686/11 alabilirsiniz.
Gamepower Overlord kullanıyorum hocam, açıkçası memnun değilim. Almayın, ben idareten almıştım.
200 daha çıkmaz mı? Bir daha 1-2 sene klavyeye para vermenize gerek kalmaz.hocam bütçem 800
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.