Gamepower Overlord alınır mı?

Kardeşim, kulaklıkları hakkında bir yorumda bulunmadım. Konu klavyeydi ve ben 5 yıllık bir saber RGB kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaştım. Kendi adıma, Gamepower'ın klavyeleri konusunda kalite standardını koruduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki marka takıntısı yüzünden sizin gibiler, sürekli yüksek fiyatlı Razer ve ASUS gibi markaları öneriyorlar. Elbette herkesin ASUS veya Razer alabilmesi güzel olurdu ama fiyat performans anlamında Gamepower gerçekten kaliteli ürünler sunuyor. İşin o kısmına odaklanalım lütfen.

Kardeşin değilim. Gamepower'siz ne derseniz deyin kalitesiz markadır. Yüksek fiyatlı dediğiniz markalar gerçek kalitede üreten markalar yani kullancıları önemseyen markalar iyi para verin daha kaliteli ürün kullannın maksadıyla. F/P falan değil Gamepower. Kırıldığı zaman ya da farklı sorun çıktığı zaman F/P falan olmuyor. İstediğiniz kadar Gamepower sevin bu marka berbat, kötü, alınmasını hak etmiyor ve büyümeyide hak etmiyor.

5 yıl sadece Gamepower kullanarak gözünüz başka marka görmemiş. Gamepower falan önermeniz saçmalık. Umarım birisi sizin mesajınızı görüp Gamepower almaz. Gerçi daha forumda tanımadığı birisine kardeşim diyen birisinden ne beklersin?

Son düzenleme:
Kardeşin değilim. Gamepower'siz ne derseniz deyin kalitesiz markadır. Yüksek fiyatlı dediğiniz markalar gerçek kalitede üreten markalar yani kullancıları önemseyen markalar iyi para verin daha kaliteli ürün kullannın maksadıyla. F/P falan değil Gamepower. Kırıldığı zaman ya da farklı sorun çıktığı zaman F/P falan olmuyor. İstediğiniz kadar Gamepower sevin bu marka berbat, kötü, alınmasını hak etmiyor ve büyümeyide hak etmiyor.

Tamam, herkesin fikri farklı olabilir ve deneyimleri değişebilir. Benim için Gamepower klavyelerinin performansı yeterli oldu ama elbette bu herkes için aynı olmayabilir. Önemli olan kendi ihtiyaçlarımıza en uygun ürünü bulmak.

5 yıl sadece Gamepower kullanarak gözünüz başka marka görmemiş. Gamepower falan önermeniz saçmalık. Umarım birisi sizin mesajınızı görüp Gamepower almaz. Gerçi daha forumda tanımadığı birisine kardeşim diyen birisinden ne beklersin?

Kanka 5 yıl sadece Gamepower değil, 5 yıl Gamepower klavye, tabiyki farklılık yaptığım zamanlarda oldu blue switchnin sesinden sıkıldığım zamanlar ufak değişiklikler yaptım zaten yapmalıyız, ama sen kullandığın klavyelere fazla güvenseydin arkadaşa başka klavye önerirdin. Sadece benim mesajıma karşılık olarak vermezdin ben fikrimi paylaştım. Bu arada kanka dedim kusura bakma şimdi kankan değilim olmasın :D. Konu boşuna uzuyor, fikirlerimize saygılı olalım bana göre öyle, sana göre öyle. İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Her zaman ki Gamepower kalitesi mi? Bu marka en çok Türkiye'de satılıyor çünkü bu marka diğer ülkelerde nefret ediliyor şaka yapmıyorum bir tane doğru düzgün yabancı yazı bulamazsınız.

Tüm Gamepower Rampage ürünleri berbat kalitede leş gibiler.
Markayı savunmak için demiyorum ama gamepower kaliteli ürünleri de bulunan bir firma. Ürünlerinin çoğunun kalitesiz olması tüm ürünlerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Bu konu başlığında sorulmuş olan overlord klavye bu markanın ortalama kalitedeki ürünlerinden biri oluyor.

Bir de şunu da ekleyeyim gamepower'ın Türkiye'de fazla sevilmesinin sebebi firmanın en çok reklam verdiği ülkenin Türkiye olması ve bu reklamları da herkesin tanıdığı, bildiği, sevdiği influencerlar üstünden yapmasından dolayı bu kadar çok seviliyor. Bir de bu influencerlara genelde kaliteli ürünlerini gönderdiği için insanlarda "Bu ürünleri iyiyse diğer tüm ürünleri de iyidir" psikolojisi oluşuyor. Sonra adam markanın en ucuz ürününü alınca bozuluyor ve bundan dolayı da yakınmaya başlıyor. Ben bu ürün alma işlerinde şunu diyorum "Kaliteli markanın da kalitesiz ürünü vardır, kalitesiz markanın da kaliteli ürünü vardır. Önemli olan doğru şekilde araştırıp, doğru kişilere danışarak alışveriş yapmaktır. Sırf kötü mal kendisine denk geldi diye tüm malları kötülemek yanlış bir düşüncedir. Danışılacak kişi alınacak firmanın çoğu ürünü hakkında bilgi sahibi olmalıdır, birkaç çürük meyve yüzünden tüm meyveleri çöpe atan adama danışılmamalıdır."

Tamam peki overlord 1200 TL bu fiyata ne önerirsiniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı