AMr.TalhaA
Hectopat
Kardeşim, kulaklıkları hakkında bir yorumda bulunmadım. Konu klavyeydi ve ben 5 yıllık bir saber RGB kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaştım. Kendi adıma, Gamepower'ın klavyeleri konusunda kalite standardını koruduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki marka takıntısı yüzünden sizin gibiler, sürekli yüksek fiyatlı Razer ve ASUS gibi markaları öneriyorlar. Elbette herkesin ASUS veya Razer alabilmesi güzel olurdu ama fiyat performans anlamında Gamepower gerçekten kaliteli ürünler sunuyor. İşin o kısmına odaklanalım lütfen.
Kardeşin değilim. Gamepower'siz ne derseniz deyin kalitesiz markadır. Yüksek fiyatlı dediğiniz markalar gerçek kalitede üreten markalar yani kullancıları önemseyen markalar iyi para verin daha kaliteli ürün kullannın maksadıyla. F/P falan değil Gamepower. Kırıldığı zaman ya da farklı sorun çıktığı zaman F/P falan olmuyor. İstediğiniz kadar Gamepower sevin bu marka berbat, kötü, alınmasını hak etmiyor ve büyümeyide hak etmiyor.
5 yıl sadece Gamepower kullanarak gözünüz başka marka görmemiş. Gamepower falan önermeniz saçmalık. Umarım birisi sizin mesajınızı görüp Gamepower almaz. Gerçi daha forumda tanımadığı birisine kardeşim diyen birisinden ne beklersin?
Son düzenleme: