Gamepower PSU alınır mı?

1 Aydır kullanıyorum bilgisayar yükte iken fan sürtüyor ya da sallanıyor o bir ses çıkarıyor onun dışında bir sıkıntım yok belki de PSU ile alakalı değildir ses kasamı toplayan kişiden kaynaklı olabilir şu patlıyor vs diyen kişileri anlamıyorum bari yorum yapıyorsanız kaynak belirtin.

Yaklaşık 3 aydır bilgisayarı kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok patlama falan diyen arkadaşlar kendini komik sanıyor sanırım.

Şu ana kadar patladı mı :D
Vallahi ben de yaklaşık 2020'nin mart ayından beri Frisby FOEM 400W PSU kullanıyordum şimdi XPG Core Reactor 650W'a geçiyorum. Yani 1.5 yıldır patlamamış olması bu PSU'nun C4 olduğu gerçeğini değiştirmez.

Şu ana kadar patladı mı :D
vallahi ben de yaklaşık 2020'nin mart ayından beri Frisby FOEM 400W PSU kullanıyordum şimdi XPG Core Reactor 650W'a geçiyorum. Yani 1.5 yıldır patlamamış olması bu PSU'nun C4 olduğu gerçeğini değiştirmez.

2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısı yok memnunum.

Şanslıymışsınız.

Vallahi şans da var ama Gamepower o kadar da kötü değil internette ki çoğu yorumların iyi olması ve sadece forumlarda kötülenmesi beni çok şaşırtıyor evet güvensiz biraz şans işi ama o kadar da berbat değil bence.

Hocam hala sağlam mı PSU.

Vallahi şans da var ama Gamepower o kadar da kötü değil internette ki çoğu yorumların iyi olması ve sadece forumlarda kötülenmesi beni çok şaşırtıyor evet güvensiz biraz şans işi ama o kadar da berbat değil bence.

Evet hala kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı