Gamepower PSU alınır mı?

O sistem alınmaz. Ben bu sistemi öneririm.

Hocam merhaba sizi arıyordum buldum. Size sorularım olacak. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama her şeyi trendyoldan almak istiyorum. Alternatif kasa öneriniz var mı trendyolda bulunan? 2.olarak ilerde 2 tane 4 gb rame 8 gb daha takabilir miyim? Ben biraz cahilim sizce kendim parçaları birleştirip win 10 kurabilir miyim? Ve siz de internetten mi aldınız?

Hocam merhaba sizi arıyordum buldum. Size sorularım olacak. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama her şeyi trendyoldan almak istiyorum. Alternatif kasa öneriniz var mı trendyolda bulunan? 2.olarak ilerde 2 tane 4 gb rame 8 gb daha takabilir miyim? Ben biraz cahilim sizce kendim parçaları birleştirip win 10 kurabilir miyim? Ve siz de internetten mi aldınız?
Edit: Hocam bana önerdiğiniz sistem 3200g 2x4 gb ramliydi.
O sistemin 2 kat iyisi toplanır.

www.teknobiyotik.com

Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com

Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD (SA400S37/240G) | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Kingston ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Gigabyte B450M S2H AMD 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Gigabyte ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Crucial 4GB 2400MHz DDR4 CL17 Single Ram CB4GU2400 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Crucial ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
2 tane

Amd Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 Soket 6MB Önbellek 65W 12nm İşlemci YD3200C5FHBOX | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Amd ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.
www.trendyol.com
www.trendyol.com

@429681 Trendyol'da geçen Zalman T7 gördüm onu alıp yanında FSP 500W 80+ alabilirsiniz. Crucial bellekli sistemden bahsediyorsanız bir tane 4 GB Crucial 2400MHz CL17 olan bellekten alıp yanına 8 GB Crucial 2400 MHz CL17 bellek almanızı tavsiye ederim. 4+8GB şeklinde çalıştırın yani. Ben internetten almıştım sistemi. Parçaları birleştirmek çok basit videolarda karmaşık gözükse de kendiniz yaparken basit olduğunu anlayacaksınız. Windows 10 kurmak en basit kısmı zaten.

@429681 Trendyol'da geçen Zalman T7 gördüm onu alıp yanında FSP 500W 80+ alabilirsiniz. Crucial bellekli sistemden bahsediyorsanız bir tane 4 GB Crucial 2400MHz CL17 olan bellekten alıp yanına 8 GB Crucial 2400 MHz CL17 bellek almanızı tavsiye ederim. 4+8GB şeklinde çalıştırın yani. Ben internetten almıştım sistemi. Parçaları birleştirmek çok basit videolarda karmaşık gözükse de kendiniz yaparken basit olduğunu anlayacaksınız. Windows 10 kurmak en basit kısmı zaten.
Hocam dediğiniz şu oluyor değil mi?

Amd Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 Soket 6MB Önbellek 65W 12nm İşlemci YD3200C5FHBOX | Trendyol
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD (SA400S37/240G) | Trendyol
Gigabyte B450M S2H AMD 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Anakart | Trendyol

Gamepower markasının global adı Gamemax ve sertifikalı modelleri tercih edilebilir. Çin'in bizim pazarda tutunmaya çalıştığı sektörlerden birisi daha sadece. İnternette uzun kullanım göstermiş kişilere sorulabilir ki olumsuz yanıt alınacağını sanmıyorum. Ayrıca mouse, kulaklık gibi ürünleri gayet kaliteli.

Nasıl kaliteli? Her geçen gün sorun yaşayanlar konu açıyorlar. Warlock ve Ogre kronik sorunlu zaten. Medusa düşük bütçede tercih edilebilir
Kaliteli olarak belirtmek istediğim konuda yazılan Powerboost gibi markalardan ziyade amacı kaliteli ürün çıkartıp bizim gibi ülkelerde f/p kategorisinde en üstlere oynamak. Dediğin ürünlerin kronik sorunları hakkında bilgim yok araştırmam gerekiyor ama yine de ben ve çoğu arkadaşım Gamepower'ın çoğu ürününü kullanıyoruz henüz problem yaşamadık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı