- Makaleler
- 4
Hocam merhaba sizi arıyordum buldum. Size sorularım olacak. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama her şeyi trendyoldan almak istiyorum. Alternatif kasa öneriniz var mı trendyolda bulunan? 2.olarak ilerde 2 tane 4 gb rame 8 gb daha takabilir miyim? Ben biraz cahilim sizce kendim parçaları birleştirip win 10 kurabilir miyim? Ve siz de internetten mi aldınız?O sistem alınmaz. Ben bu sistemi öneririm.
G.Skill Ripjawsv 16 GB (2x8 GB) 3200MHz DDR4 Ram Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 3400G 3,7GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3400G 3,7GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dvı Pcıe 16x V3.0 Am4 Matx Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dvı Pcıe 16x V3.0 Am4 Matx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5www.n11.com
Edit: Hocam bana önerdiğiniz sistem 3200g 2x4 gb ramliydi.Hocam merhaba sizi arıyordum buldum. Size sorularım olacak. Bu sistemi almayı düşünüyorum ama her şeyi trendyoldan almak istiyorum. Alternatif kasa öneriniz var mı trendyolda bulunan? 2.olarak ilerde 2 tane 4 gb rame 8 gb daha takabilir miyim? Ben biraz cahilim sizce kendim parçaları birleştirip win 10 kurabilir miyim? Ve siz de internetten mi aldınız?
Hocam dediğiniz şu oluyor değil mi?@429681 Trendyol'da geçen Zalman T7 gördüm onu alıp yanında FSP 500W 80+ alabilirsiniz. Crucial bellekli sistemden bahsediyorsanız bir tane 4 GB Crucial 2400MHz CL17 olan bellekten alıp yanına 8 GB Crucial 2400 MHz CL17 bellek almanızı tavsiye ederim. 4+8GB şeklinde çalıştırın yani. Ben internetten almıştım sistemi. Parçaları birleştirmek çok basit videolarda karmaşık gözükse de kendiniz yaparken basit olduğunu anlayacaksınız. Windows 10 kurmak en basit kısmı zaten.
Ayrıca mouse, kulaklık gibi ürünleri gayet kaliteli.
Kaliteli olarak belirtmek istediğim konuda yazılan Powerboost gibi markalardan ziyade amacı kaliteli ürün çıkartıp bizim gibi ülkelerde f/p kategorisinde en üstlere oynamak. Dediğin ürünlerin kronik sorunları hakkında bilgim yok araştırmam gerekiyor ama yine de ben ve çoğu arkadaşım Gamepower'ın çoğu ürününü kullanıyoruz henüz problem yaşamadık.Nasıl kaliteli? Her geçen gün sorun yaşayanlar konu açıyorlar. Warlock ve Ogre kronik sorunlu zaten. Medusa düşük bütçede tercih edilebilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.