Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #51 dakalemi dedi: Yeni gördüm mesajını, dostum görünürde hiçbir şey yok. Sadece olan koku ve fişe takıldığında PSU'dan bir ses ardından şalter atmasıyla sonuçlanıyor. Şu an garantisinde, fotoğraf atmam bir şey sağlamazdı. Genişletmek için tıkla... Sisteme herhangi bir zarar gelmiş mi konu üzerinden bayağı zaman geçmiş fakat merak ettim.
dakalemi dedi: Yeni gördüm mesajını, dostum görünürde hiçbir şey yok. Sadece olan koku ve fişe takıldığında PSU'dan bir ses ardından şalter atmasıyla sonuçlanıyor. Şu an garantisinde, fotoğraf atmam bir şey sağlamazdı. Genişletmek için tıkla... Sisteme herhangi bir zarar gelmiş mi konu üzerinden bayağı zaman geçmiş fakat merak ettim.
FallenAngels1246 Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 751 Çözümler 5 13 Kasım 2020 #52 FSP, SeaSonic, Corsair falan alsaydınız keşke çok güzel sistemmiş. Umarım diğer parçalarda sıkıntı yoktur.
FSP, SeaSonic, Corsair falan alsaydınız keşke çok güzel sistemmiş. Umarım diğer parçalarda sıkıntı yoktur.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #53 FallenAngels1246 dedi: FSP, Seasonic, Corsair falan alsaydınız keşke çok güzel sistemmiş. Umarım diğer parçalarda sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Yok yok benimkisinde herhangi bir sıkıntı yok sadece merak ettimde yani gayet sessiz çalışıyor birkaç kez elektrikler gitti bir şey olmadı.
FallenAngels1246 dedi: FSP, Seasonic, Corsair falan alsaydınız keşke çok güzel sistemmiş. Umarım diğer parçalarda sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Yok yok benimkisinde herhangi bir sıkıntı yok sadece merak ettimde yani gayet sessiz çalışıyor birkaç kez elektrikler gitti bir şey olmadı.