Gamepower PSU nasıldır?

Tam olarak budur. Çin devletinin, düşmanlarına korku salmak için ürettiği, güçlü bir atom bombasıdır. Bilgisayarla birlikte, kullanıldığı şehri bile patlatabilir. Değiştir.

Dosya Ekleri

• Atomic-Bomb-e1577489338694.jpg
    Atomic-Bomb-e1577489338694.jpg
    167,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Gamepower ve benzeri belirttiğiniz markalar genelde kalitesiz, sertifikaları sahte, baskı yapılıp satılan ürünlerden. Yani size önerim en yakın zamanda PSU'nuzu değiştirmeniz.
Bilmiyordum bunu bildiğiniz böyle sahte sertifikalı başka marka var mı?
Tam olarak budur. Çin devletinin, düşmanlarına korku salmak için ürettiği, güçlü bir atom bombasıdır. Bilgisayarla birlikte, kullanıldığı şehri bile patlatabilir. Değiştir.
😀Şaka bir yana anladığım kadarıyla bu PSU patladığı zaman parça masrafından çok tehsisat masrafı çıkartıcak aldığıma pişman oldum.

O PSU'lar, çok düşük kaliteli. Onların üzerindeki, koruma devrelerinin, gerektiğinde düzgün çalışacağını garanti edemeyiz. Bu tarz yanıtlar, bazıları tarafından, Snobluk gibi görülüyor olsa da, yanılıyorlar.. Çünkü o güç kaynakları, ya 6 ay sonra, ya da, 1 sene sonra, zaten gümleyecektir. Nereden biliyorsun dersen deneyim diyorum.. Gümlerken, sistemi de birlikte götürür mü? Belki götürür, belki götürmez.. Fakat bu riske girmektense, RAM yerine PSU almalısın. Üstelik PSU yüzünden sistem gümlerken, Ekran kartı, SSD ve ona benzer sürücüler bile gidebilir.. Yani sırf anakart değil, bilgisayarı tamamen götürme riski kesinlikle var. Bu riski ben kabul etmem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı